Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Muljing me softly

Ajme šta ja volim muljatore, bez obzira u kojem području muljali.

Obično su to vrhunaravna bića, prema kojima su faraoni totalni luzeri. Znate ono, ja sam neupitan razlog šta Sunce izlazi i zalazi, čak se i plima i oseka ravnaju po meni a ne po Mjesecu, i ja sam zapravo jedino šta valja u ovom gnjilom svijetu. Muljatori se u sve razumiju i svemu daju svoj obol, znači imaju primjenu širokog spektra ko penicilin. Kunu se očima svoje ispaćene roditeljice da će sve učinit da vam pomognu ( sad ovisi šta vam treba, al nema toga gdje muljatori ne mogu pomoć) i sve je to jako održivo u teoriji. Svijetle u tmini ko nuklearka u Fukušimi.
A onda dođe tren da treba konkretizirat teoriju; e tu počinju problemi. Pa kud baš sad, pa naravno da će sve bit u redu evo samo da riješim neke sitnice, pa kak se ne bi to moglo al ne baš odma' sad jer evo mi je ludnica.... i skužiš da je muljator jači igrač od Trampa ( il Merkelice, zavisi jel muško il žensko). Rješava sudbinu svijeta i okolice, i kud u vražju mater se uopće ti sad pojavljuješ sa svojim glupim problemima i pitanjima. A nema pojma da je proziran ko celofan i šupalj ko crkveno zvono. Pa ga pustiš da mulja dok se ne zaplete ko pile u paučinu, do te mjere da skroz izgubi kompas pa više pojma nema šta je smuljano a šta točno.
I onda razvučeš najslađi osmijeh i kažeš - drago mi je, Retardinjo iz not maj midl nejm. A sad će ti neko koga smatraš Retardinjom pokazat osnove svačegnečeg, od bontona do krav mage ( i tu je muljator jak, u svojoj teoriji bio je instruktor u izraelskoj vojsci).

I samo prekoračiš tu nakupinu bjelančevina, žaleći šta su prošla vremena kad su takve rješavali lavovi u areni ( jer lavu nemoš muljat, pogotovo kad ga tjedan dana drže na dvopeku). Zamislite da muljator lavu krene objašnjavat kak je glupo izjest genija koji njega ( dakle lava) može izvest iz pakla arene, a lav ga nedužno pogleda, uburi u senf i kaže - Mesalina, krckaj bobe grožđa da ne čuješ kak geniju krckaju bedrene kosti. Divan prizor.

Post je objavljen 29.07.2018. u 07:18 sati.