Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

livada

znači vako. meni je ovi stranaca više pun kurac. najprije su nan zakrčili sve prometnice, nemoš iz postrane do splita doć za dvi ure a relacija je ka da se iđeš počešat ispo trbuja pa malo niže, to je ka prvo. ka drugo, ako oš ić popit piče i tribaš dignit novce na bankomatu onda na onom šta ti je najbliže piše 'sorry we are not able to serve you' sapličanje ispri nogu da niti ne spominjem.

no, ima jedan trend šta ovi stranci upražnjavaju ka maniti a ogleda se u ljubavi sa prirodom. svaki drugi o'njih oče gazat po zelenin površinama koje naši vridni djelatnici parkova i nasada mukotrpno pokušavaju održavati u vrime suše, a poznato je da u doba suše ode kod nas ni trava ne raste, no kako nemoš zajebat našeg čovika tako su ovi naši zasadili mediteransko bilje da bi ukrasili zelene površine među čin je pedeset posto onog šta ima bodlje, dašta će nego imat bodlje ki šta je poskog, kojemu je ovo domaja,najotrovnija zmija u europi, triba se zaštitit od manita svita. e ali, ovi naši se oće pravit kultivirani pa su između smriča i šipka posadili travu, a koju će drugu nego englesku, da su posadili ovu našu sa dračon ne bi bilo problema ovako ovi turisti te oaze travuljine koriste za ležanje, sunčanje, spavanje, i šta je najgore za skračivanje puta.

e to skračivanje puta me mašu nervira. jebate! jel imaš popločano diš proč? i to bračkim kamenom od kojega je napravljena i bila kuća, al ne! on oče proč priko trave i zgazit trude naših vridnih nasadaša. meni je toga više pun kurac. sve to triba ogradit žicon badavicon isto ka šta je orban ogradija svoje livade, ako je moga orban crnogorcima poklonit žilet žicu za obranu od najezde imigranata, koji baj d'vej nemaju livada nego kamenjar ka i mi, zašto mi svoje livade ne bi obranili žicon badavicon od najezde turista? neznan u čemu je razlika? pošast je ista.

Post je objavljen 26.07.2018. u 13:43 sati.