Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Baciklo N.S.

Britanska tvrtka Market Expert koja se bavi istraživanjem tržišta i raznim analizama, radila je analizu koje su europske zemlje najbolje za život mladih profesionalaca LGBT i tako dalje orjentacije.

Uzimali su u obzir razne parametre od zakonske regulative, do mogućnosti zabave i bla, bla, bla

Hrvatska je u toj analizi na trećem mjestu iza Malte i Danske.

Dakle ako si mladi profesionalac Europljanin peder ili lezba, samo na Malti i u Danskoj će ti bit bolje nego u Hrvatskoj.

Jako je zanimljivo kako nas drugi vide, naravno osim kad antifašisti, abolirani i građani naručuju članke, koje onda sami pišu, da bi ih kad bi ih onaj kome plate objavi, senzacionalno prenosili i citirali.

Dakle sad smo saznali zašto Duhaček živi u zemlji koju mrzi, zato šta je Peder, a po neovisnim istraživanjima eto Hrvatska je raj za pedere.

Recimo ta činjenica da je Hrvatska raj za pedere neće biti prenešena od Indexa niti od novosti, jer su to dva nacionalistička homofobna medija.

Index je projugoslavenski, a znamo kakav su tretman pederi imali u Jugoslaviji, a novosti su velikosrpske, a znamo da u Srbiji pedere kao oće Napravit gej paradu biju, pa onda paradiraju po Zagrebu gdje ih niko ne bije.

Hrvatski mediji kad nisu uspili smijenit Presjednicu, i Tonsona, odlučili su smijenit Bozanića.

Mislin ono mene Bozanić ni najmanje ne impresionira, ka šta me ne impresioniraju ni hrvatski mediji, Bozanić mi je malo dosadan, nije napravio lustraciju crkve, da je očisti od suradnika bivšeg režima i bolesnih pedofilčina, i pedera, i ja bi ga smijenio, ko ga jebe nakog tulavog moga je naučit govorit hrvatski za sve ovo vrime.

Ali bauljanje jugofilskih i prosrpskih medija je presmiješno, šta je Slijedeće, smjena Zorana Vakule.

Anemični bi na jesen moga raspisat izbore, sad kad se je partija na nivou propalog luna parka, i nepovratno se dijeli na esdepe pokret za Jugoslaviju, i esdepe Čiča Draža Mihailović, za hrvatsku trenutak i nije baš najbolji ali za Anemičnog je.

Za hrvatsku bi bolje bilo da izbori budu na proljeće skupa s europskim izborima, kad bi Anemični uz dosta ustupaka mora sklopit koaliciju s Mostom i Brunom, uz tvrdi koalicijski ugovor, jer most je naučio da se Anemičnom ne može vjerovat, a Bruna i Haso mu ionako nikad nisu vjerovali.

Koji bi to spektakl bio dragi gledatelji, da Bruna i Haso dobiju resore kulture, i obrazovanja.

Ko zna možda bi onda počeli iseljavat iz Hrvatske Frljići, Stazići, Pupovci, Duhačeki, i Ante Tomić, za razliku od sada kad se iseljavaju Hrvati.

Prekjučer sam nakon dugo vremena mogao bez zadrške navijat za Dinamo, nemam iluzija da se taj svim normalnim Hrvatima dragi klub, otrgnuo iz otrovnog zagrljaja, ali eto vjerujem da hoće, da će se vratiti našoj braći dinamovcima kojima jedinima treba pripadati, i da će se vratiti na tribine, jer ovo što je bilo zadnjih godina nisu zaslužili ni Dinamo ni dinamovci.


Post je objavljen 26.07.2018. u 12:42 sati.