Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Profesorka Šakira

Kaže Branimir Pofuk u svojoj kolumni u Večernjem, da onome tko u pjesmi Moja domovina vidi udbašku zavjeru, ne može pomoći ni Bog u kojeg vjeruje.

Na prvi pogled bi se složio čovjek s Branimirom Pofukom, da nema jedne značajne činjenice, taj koji u pjesmi Moja domovina vidi udbašku zavjeru ne postoji, nikad nije ni postojao.

Pjesma moja domovina se već desetljećima pjeva po stadionima, dvoranama, na dočecima svukud.

O čemu se onda radi, Branimir Pofuk, ne prvi puta u cilju opravdanja Jugoslavenskog i velikosrpskog divljanja vezanog uz Tonsonovo pojavljivanje, svjesno plasira laž, koju će onda on i njegova bratija, ponoviti onoliko puta koliko bude potrebno da bi one manje inteligentne uvjerili kako je to istina.

Lana Barić, bivša priležnica Damira Markovine, koja nikako ne može oprostit Hrvatskoj što je oslobodila Knin, pa joj je sva rodbina pobjegla u Srbiju, i kojoj se u Hrvatskoj sve osim kuna gadi, je kažu poslala snažnu poruku u samo tri riječi.
Šutnja je srebro.

Eto ja mogu Lani poslat snažnu poruku u samo jednoj riječi.

Odjebi.

Osim toga udarna vijest na hrvatskim portalima je kako je profesorka iz neke Beogradske gimnazije koju zovu Šakira, zajebala nešto na nekoj ekskurziji.

E pa Hrvatski mediji, iskreno me boli kurac za profesorku Šakiru i vijesti koje vi prenosite s Informera, Kurira i ostalih vaših bratskih glasila.

Nevjerojatna je medijska histerija koja je nastupila, nije nikakva tajna da je uprava većine medija od kojih vlasnički ni jedan nije hrvatski, i većini kojih je uprava u Beogradu, ili možda Ljubljani ali predsjednici uprave su Srbi, koji ovom prigodom ne idu na ruku Hrvatskoj ljevici, koja je komplot homoseksualnog lobija, velikosrpskih elemenata, jugoslavenske ideologije, i nešto domaćih izdajnika koje su partije uhljebljivale.

Ovaj put ta antihrvatska medijska mašinerija, svi ti Tomići, Pofuci, Pavičići, Lane Barić i Nataše Janjić spašavaju onoga koji je naredio da se isključi onaj mikrofon na trgu, anemičnog dezertera, kao što veliki hrvatski mislilac Zoran Milanović reče sina vojne lekarke i kosovca.

Problem Velikosrba, Jugoslavena i domaćih izdajnika je što nikako ne mogu shvatit da je utakmica završila u kolovozu 95, da nema nikakvog Maksimovića, koji neće svirat kraj dok oni ne izjednače, kraj je odsviran davno, nema nikakvih produžetaka, i sigurno neće bit penala.

Dragi naši prijatelji vi ste sada ono što smo bili mi koji smo željeli neovisnu Hrvatsku u vašoj nikad prežaljenoj Jugoslaviji, unutarnji neprijatelj, to šta vas je onaj krivousti govnar abolira ne znači ama baš ništa, zato je bolje da ne talasate, jer svaki put kad zatalasate isplivati na površinu, govna to uvijek rade, a govna se ljudima gade, i dobiju potrebu da potegnu vodu za vama.

Post je objavljen 22.07.2018. u 23:04 sati.