Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mstalk

Marketing

Vikend u Zagrebu II dio

Putovanja nas usrećuju zauvijek! Ni jedno putovanje ne može da se mjeri novom torbom i cipelama. Ni jedno putovanje nema vrijednost kao novi automobil ili kuća!



Sve ono što kupite (materijalno) vas može usrećiti! I treba da vas usreći. Ali u vašem mozgu to vrlo kratko traje. Zadovoljstvo veoma brzo splasne i već ste spremni da fantazirate o novoj igračkici!



Nekad vam ne treba više od par sati da zaboravite da uopšte imate nešto novo!

Sreća je u putovanjima


Ono što je drugačije kod putovanja su doživljaji! Sve ono što doživite ostaje zauvijek sa vama! Ostaju vam uspomene, suveniri, fotografije, video snimci, dnevnici… Sve to ima mnogo veću vrijednost nego sav novac ovog svijeta!
Zato što prije posjetite grad Zagreb i uživajte u njegovim ljepotama.


Od središnjeg zagrebačkog Trga bana Josipa Jelačića započinje niz trgova i gradskih parkova povezanih u Lenucijevu “zelenu potkovu”, nazvanu tako po arhitektu i urbanistu koji ju je osmislio.



Niz parkova u samom središtu grada obuhvaća željeznički kolodvor, preko Botaničkoga vrta pa sve do Marulićevog trga i Trga maršala Tita. Njihov obilazak, uz prekrasne cvjetne lijehe, užitak je za one koji žele se odmoriti, a prava riznica spomenika, galerija i muzeja za poklonike umjetnosti.





Post je objavljen 22.07.2018. u 21:20 sati.