Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Zeru po zeru

Tuđman Tonsona nije volija, nije mu se uklapa u njegovu Jugoslavensku koncepciju hrvatske u kojoj bi se provela pomirba na način da bi ustaše ostale zločinci, četnici bili abolirani, a o partizanima se ne bi smilo pričat.

Kad su na vlast došli oni koji su oružje teritorijalne obrane dali JNA da ga podili Srbima da imaju iz čega pucat po Hrvatima, u sveopćem procesu detiđmanizacije i dekroarizacije hrvatske, Tonson je bio targetiran kao
Sasvim legitimna meta svakome ko naiđe putem.

Legenda kaže da je Sanader platija Tonsonu po milijuna Eura da ne piva na predizbornin skupovima, legenda nikad nije potvrđena i malo ko normalan viruje u istu, ali ostaje činjenica da Sanader nije volio Tonsona, a ni Tonson Sanadera, i dok su kojekakvi levičardžije i kompletna medijska scena u Hrvatskoj, Sanaderu pisala laude, Tonson je reka da dr. Ivo nije dobar za hrvatski narod i hrvatsku državu.

Onda su na vlast došli partizani, pa su skupa s četnicima s kojima tradicijonalno surađuju još od prvih ustanaka i klanja Hrvata pa do završnog klanja na Breiburgu i diljem lijepe naše, pa Su Tonsonu zabranili pivat a ta zabrana i danas važi tamo di prestaje Hrvatska i počinje Jugoslavija ka recimo u Rijeci ili Puli.

Onda je doša na vlast anemični dezerter, koji je dio četnika oteja partizanima i proglasio ih za koalicijske partere, koji onda Tonsonu gasu mikrofone na dočeku Hrvatske reprezentacije.


Kad to vako stavimo na jedno misto, jasno je da su sve dosadašnje vlasti u Hrvatskoj koje su ovi zemlju opljačkale, pokušavale vratit u region, opljačkale, pokušale odnarodit, opljačkale, raselile, opljačkale, imale nešto protiv Tonsona.

Oni se međusobno kolju ali protiv Tonsona su jedinstveni, nadopunjavaju se pa onda anemično govno radi ono što se govno s bolnim preponama ne bi usudilo i gasi mikrofon.

Tonson je iako ga se sustavno šikanira, pa njegove pjesme ne možete čuti osim možda na lokalnim radio stanicama, ipak najuspješniji glazbenik u Hrvata, ako ćemo kao kriterij uzeti broj prodanih nosača zvuka, i broj ljudi na koncertima.

Sve je to zato što svi mi koji smo stvarno željeli Hrvatsku, i borili se za nju, neovisno o glazbenim preferencijama volimo i Čavoglave, jer vjerujte mi na riječ, nismo u rovovima pjevali Stop the war i Croatia, nego Čavoglave, Bili Cvitak i Ružu Hrvatsku.

Isto tako znamo i zašto ga vi koji ga ne volite u stvari ne volite bez obzira na glazbene preferencije, jer ja sam siguran da Nataša Janjić a i vi ostali smradovi dignete ruke u zrak kad zasvira Đurđevdan i šarafite sijalice, i da vas ne smeta pastirski rok, vi ne volite Tonsona jer vas podsjeća na to da ste izgubili, ništa ne simbolizira vaš poraz nego kad cijela Hrvatska zapjeva lijepa li si.

Sjebali smo Jugoslavene, srpske dobrovoljce i bandu četnike, sjebat ćemo i vas koji ste ostali i ove anemične, i jednom kad nikoga od nas ne bude, kad se ni Tonsona niko ne bude sijećao neka nova djeca će pjevat Lijepa li si.

Tonsona san upozna kad je skuplja čaše u Pina, parija je ka neki klinac, iako je bija samo godinu i po mlađi od mene, i pouzdano znan da je tako skromnog dobrog i poštenog čovika teško nać, ove rashodovane priležnice, i ostalo smeće koje pljuje po njemu nije dostojno brisat mu cipele, i šta je najveći paradoks u svemu, da nije bili Jugoslavena srpskih dobrovoljaca i četnika, Marko bi vjerojatno u svojin Čavoglavama proveo život u anonimnosti, radio bi u Girk Kalunu, ili u Udarniku iz Drniša, a Lijepa li si, možda nikad ne bi bila ispjevana, a bilo bi šteta jer stvarno si lijepa.

Post je objavljen 21.07.2018. u 19:08 sati.