Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Lijevo, desno, nigdje trga



Ja jučer došao na kraj teve slavlja, nadao se da je da je to već gotovo. Početak je bio isto zanimljiv, shvatio sam da Vice Vukov, kojeg su obojica velikih vođa zabranjivala, nije više pod ledom. Zanimljivi i hrvatski portali, Europa se divi našem dočeku, ja vidim fotografiju na njemačkom portalu s podnaslovom "Rakitić pozira s fašističkim rockerom". Mnogo odvratniji su naši tkz. ljevičari kojima smeta nesloga na tkz. ljevici. Pa i u Portugalu je ljevica duboko podijeljenja međusobno pa desnice skoro ni nema, odnosno otprilike je na rangu naših socijaldemokrata ili još lošije. Još kad su na vlasti bili neoliberalni socijaldemokrati sam napisao da će većini biti ponovo bliži fašizam od neoliberalizma, koji je uništio i taj srednji sloj, sad kad to Putin i Trump podržavaju sve dolazi na naplatu.
Najzanimljivija će biti borba za Njemačku, ako sve bude u redu, čujem par razmišljanja iz prve ruke za par dana u Berlinu.
p.s.
Kad sam jučer izlazio van, čulo se na teve autobusu, da treba organizirati vece, tko bi još očekivao da redatelji misle o osnovnim potrebama...

Post je objavljen 17.07.2018. u 17:13 sati.