Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Srebrni stigli kući

Hrvatska, a posebice glavni grad, su dostojanstveno i veselo, bolje rečeno euforično, dočekali srebrne „Vatrene“. Bez i jednog jedinog incidenta. Putovanje od zračne luke Pleso do trga bana Jelačića trajalo je gotovo pet sati. Kako je autobus s „Vatrenima“ vozila vozačica odmah je osvanuo vic: „Nije ni čudo da su tako dugo putovali kad je vozila žena!“

No nije važno, važno je da su na trg stigli svi živi i zdravi. Možda zahvaljujući i brizi koju je o nogometašima, naročito o Vidi, vodio izbornik Dalić držeći ga za majicu ili opasač, da ne bi slučajno pao s krova autobusa. Srećom nije bilo suca pa da dosudi faul a Daliću dodjeli žuti karton zbog držanja igrača za majicu.

Dok su „Vatreni“ putovali od Moskve do trga bana Jelačića, ljudi u majicama s kvadratićima slijevali su se na ulice i trgove glavnog grada. I nije im bilo teško čekati satima da bi pozdravili vice-prvake svijeta.

Na kraju, na trgu je održana priredba po mom ukusu jer su u njoj sudjelovali samo kreatori uspjeha reprezentacije bez i jednog političara.

I kad se slavlje polako bližilo kraju, dobih poruku iz Vukovara s ovom fotkom.
Mislim kako slika pokazuje da se znamo šaliti i na vlastiti račun.


Post je objavljen 16.07.2018. u 23:15 sati.