Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Netko ne radi svoj posao











Jako zanimljivo, koliko vidim na twitteru samo izvjesni Danijel Majić koji živi u Njemačkoj i ja branimo čast države protiv antihrvatske orkestrirane kampanje i naravno Novak Đoković, kojeg već dio komšija doživljava kao nacionalnog izdajnika. Smiješno jer svi vi znate koliko ja držim do svih država svijeta i trenutno dominantnog političkog poretka, al to je valjda uvijek u meni, biti na strani slabijih, posebno kad ih nema tko braniti, zato već zamišljam koliko će love nijemi djelatnici naših veleposlanstava potrošiti na proslave, svejedno kakav rezultat večeras bude. Evo sad je priskočila u pomoć i frankfurtska twitterašica, koja redovito ljetuje u Hrvatskoj i objavila fotke kako izgleda zvanična hrvatska zastava, kako ustaška, a kako ekstremistička (misli na onu s početnim bijelim kvadratom, ali bez stiliziranog U). Možeš misliti što je njen posao to objašnjavati zainteresiranoj javnosti, "druga" strana je izuzetno koordinirana i opaka.
Drugarica je već odavno primjetila da ne stavljam fotke salata, iako praktično svaki dan jedemo drugu. Male su mi fotke, evo i na ovoj današnjoj se jedva primjeti meso ispod kuhane šunke, al eto, stavit ću i salatu, barem radi boje.
Planirao sam danas kasnije, iza osam večernju šetnju s psom, tko zna hoće li se do tad potrošiti eksplozivna sredstva...




Post je objavljen 15.07.2018. u 11:25 sati.