Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Finalna borba

Naša hladno - vatrena izbornica Regina na kauču je rekla: „U nedilju se vodi ljubav, u nedilju se vodi rat!!!“
Svi bojovnicu i bojovnice su razumili i viknuli: „Domovino u srcu te nosimo. Vodimo ljubav, vodimo rat! “

Strateški plan naši trupa je taktička varka…

Taktička varka, „varijacije na temu“ je zbuniti neprijatelja polagano i nježno samo onako kako to mi znamo uz vođenje ljubavi i rata na hrvatski način. Napast ćemo neprijatelja na mjestima nacionalnog ponosa. Neka vide kako Hrvati vode ljubav uz njihove najpoznatije skladbe.Arsenal našeg oružja, koji je strogo čuvan u kovčegu sa 7 katanaca još uvik je ispod kauča. Pretpostavlja se da je jači je od najubojitije atomske s lijeva. Zna se samo da su između ostaloga modernoga naoružanja u pitanju emocije, izdržljivost, ponos i polet. A pretpostavlja se da će ponovno biti i potres.

Postrojbe će biti raspoređene po cilome svitu. Više od pola svita priključilo se nama. Skoro svi su uz nas. Orit će se zemaljskon kuglon : „Viva Croatia! Izvještaj iz NASE kaže da nas prate i u Zvjezdanim stazama i vanzemaljci na satelitima.“


Plan A

Za početak paljbe puštamo naše postrojbe da zagriju srce vatreno uz neprijateljske ljubavne pisme. Nek sviraju, da vidimo kako plešu.
.

Plan B

Kad naše trupe budu opkoljavale neprijatelja nastupa solistica Sarah Be udarnim ljubavnim stihovima na francuskon jeziku uz glazbenu hrvatsku pratnju. Kad i ona izblesira mi krećemo u boj.Stil borbe: nježno-polako, vedro-zanosno.


Plan C

Žestoki udar na vratara hangara svim raspoloživim sredstvima.
Nek vide Francuzi kako se ljubi domovina.
Proglas zapovjednice oružanih blogosnaga

Zapovjednica zapovijeda svim svojim trupama da za nedilju pripreme najbolje ručkove, večere, najfinije kolače, delicije, pića… jer u nedilju je FEŠTA. IZGUBIT BITKU NE MOREMO NIKAKO!!!

Dvadeset godina čekali smo na taj dan. Naše trupe zadale su neprijeteljima velike gubitke. Već smo na tronu svijeta. Još nan je samo ostalo da se popnemo na Mont Gold.


Izvještaj kriznog stožera

Zbog bezobraznog pokušaja petljanja u strategiju ratovanja pokušavajući umiljavanjem dodvorit se zapovjednici Meli, Vranjo zvani Franjo je dobio crveni karton i deportiran je doma. Mela sumnja da je on bio tajni engleški agent James Bond prerušen u Vranju.

Ako Blog.hr ne poprati naše postrojbe najavljujemo OPĆI ŠTRAJK!!!


Proglas hrvatskog Sabora

U ponediljak je nacionalni praznik, a naredni 10 dana je skraćeno radno vrime kako bi proslavili ratne uspjehe naši trupa.


Post je objavljen 13.07.2018. u 17:02 sati.