Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DANAS (13.07.2018.) U 09,00 SATI, IMAM SUD SA MARINKOM PRANJIĆEM IZ BJELOVARA (2)



Marinko Pranjić je umirovljeni policajac specijalne postrojbe "Omege", on napao me je iz čistog mira sa metalnim čekićem (veličine 60 cm) i sa nožem; samo zato što sam snimao tablu Stare Plavnice i Gudovac. Jer htio sam dokazati nekim političarima da poljoprivredni i stočni sajam se ne nalazi u Gudovcu nego več u Starim Plavnicama.

Taj napad na mene je bio smišljen i planiran. Marinko Pranjić je "urlao" na mene da sam Srbin i Četik, i što ja pišem protiv branitelja... Da podsjetim Marinko Pranjić je bio uhićen i proveo je dva dana u zatvoru, a Općinsko državno odvjetništvo, (dežurna) odvjetnica Sandra Knok Čanić, pustila je Pranjića, da se brani sa sobode.

Te, Marinko Pranjić je imao zabranu meni prilaska na 100 metra udaljenosti. Svaki tjedan policija je dolazia u nazor mu kući, i to je trajalo osam tjedana, ta mjera i dalje je na snazi. Vijće Županijskog suda je u tome kaznenom predmetu je zaključilo: da postoji visoki rizik da Marinko Pranjić, svoje namjere bi mogao ostvariti.

Ja, Marinka Pranjića ne poznajem i mislim da postoji razlog napada na mene - zbog moje snimke na You Tube kanalu: Branko Stojkovic iz Bjelovara - Hrvatska (00069), gdje general Sefer Halilović, govori o ubojstvima ljudi, odnosno civilima u Prozoru-Rama, koja je općina u sjevernoj Hercegovini, Bosna i Hercegovina.

Očito je da Marinko Pranjić se je tu prepoznao - jer iz Bjelovara je došla jedinica specijalne policije "Omege", koja je sudjelovala u toj akciji likvidacije Muslimana i Srba. A tu jediniu je doveo Luka Marrkešić, koji živi u Žabjaku kod Rovišća - Hrvatska. Marinko Pranjić, vikao je (07. travnja 2018.) , u 15, 05 sati, da će me ubiti i rasparati s nožem kao svinče, i da će me zaklati kao zeca, psovao mi je majku... itd.



----------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.07.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4359.



Post je objavljen 13.07.2018. u 07:36 sati.