Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/u-sridu

Marketing

Povijesna bitka Zlatka Dalića

Foto Internet

Večeras naša reprezentacija u Moskvi ima priliku napisati nove retke u povijesti hrvatskog nogometa i ostvariti plasman u finale Svjetskog prvenstva.

Na tom putu stoji mlada, ali jaka Engleska. Naše dečke sigurno ne čeka laka utakmica. Srećom, svjedoci smo da su naši najbolji kad je najteže, a put u raj nije prosut ružinim laticama. Taj put je prosut trnjem i kamenjem, nepristupačnog terena, ali 2/3 tog puta naši su uspješno prešli.

Mnogi svjetski analitičari i eksperti iznose svoje mišljenje, analiziraju obje momčadi i svaki daje prednost jednoj od njih. Ostavimo se mi tih analitičara i njihovih analitičkih spisa, ne igraju oni u polufinalu s Engleskom.

Zlatko Dalić je svakome našao poziciju na terenu, svaki igrač zna što mu je raditi. Lako je biti Daliću izbornik kad ima igrače poput Modrića i Rakitića, Rebića i Perišića, ali treba znati posložiti tu zlatnu ekipu, a Dalić zna.

Zbog toga i zbog uvjerenja da su naši najbolji kad je najteže, večeras će cijela Hrvatska gorjeti i slaviti povijesni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije.

U finalu su već Francuzi, predvođeni izbornikom Didierom Deschampsom. Podsjećam da je one legendarne 1998-e kapetansku traku nosio upravo Deschamps. Znamo kako je Francuska izgledala i kako je igrala prije 20 godina, a Deschamps je sada, u ulozi izbornika, doveo Francuze u finale na identičan način.

Ako naši večeras ostvare pobjedu, u što ne sumnjam, sigurno će tata Ćiro savjetovati sina Zlaju za veliko finale.
Francuska igra identično kao '98-e i samo moramo u džep pospremiti Mbappéa kao što smo u skupini pospremili Lea Messija.

Danas je veliki dan, velika utakmica za Hrvatsku, za Vatrene, a ujedno i povijesna bitka izbornika Zlatka Dalića. Već do sada su naši ostvarili veliko čudo, stigavši legendarne Vatrene iz '98-e, tako da im, u slučaju poraza, nemamo što zamjeriti.

Ajmo, Hrvatska !



Post je objavljen 11.07.2018. u 11:50 sati.