Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Pas koji nije volio studente

Zadnjih dana imamo samo probleme s manjinama, prvo je Subašić unatoč izričitom zahtjevu Ante Tomića i svih ostalih progresivnih snaga odbio bit Srbin.
Onda je drugi Srbin, barem tako komšije oduvijek tvrde, Ognjen Vukojević, pjevao Čavoglave i bijo ustaša i vika Slava Ukrajini.
Da ne bi ispalo da su samo Srbi problem, i Domagoj Vida, koji je Slovak je isto bio ustaša i fašista i radio ista kriminalna djela kao i gore navedeni Ognjen Vukojević.
Otkad je Ognjen Vukojević posta ustaša i viče Slava Ukrajini, uz taktove Čavoglava, više niko ne govori da je Ognjen Vukojević Srbin, pa ni Ante Tomić i ostali koji zavrću ruku Subašiću da prizna da je Srbin.

Da sve ne bi ostalo na nogometu, neki dan je Furio Radin, predstavnik talijanske fašističke okupacije sile, u Saboru zavrta ruku onom Podolnjaku da prizna da je Srbin.

Zato ako van neko na tržnici u busu, tramvaju, ili na plaži zavrne ruku odma priznajte da ste Srbin, jer Ante Tomić i predstavnik fašističke okupacione sile Furi Radin, nemaju milosti, kad oni odluče da ste Srbin nema van druge nego priznat.

Ako kojim slučajem iz nekog nikome razumljivog razloga ne želite bit Srbin, onda morate pušćat Čavogleve i vikat Slava Ukrajini, u tom slučaju ćete bit ustaše, čak i ako ste u stvari Slovaci ili ako ste do jučer bili Srbi.

Sinoć su Zoran Šprajc, koji se nije tio zvat Jovanović da ne bi kome palo na pamet da je Srbin i Žarko Puhovski koji je karijeru započeo, svjedočeći protiv kolega Studenata koji su iz nekog čudnog razloga htjeli biti Hrvati, zaključili da je osim svega ostalog skandaloznog, skandalozno i to što hrvatski reprezentativci kad svira himna drže ruku ka srcu.

Valjda Zoran koji nije tio bit Jovanović, i Žarko šta misli da studenti nikako ne bi smili bit Hrvati, misle da bi tribali držat ruku na nojevim jajima, koja su se pokazala ključnim za razvoj situacije.

Kad pogleda medije Čovik bi pomislio da po cesti odaju ustaše zakrvavljeni očiju, sa noževima u zubima, evo ja sam sad bio vani i nisan vidio ni jednoga, ne znan kako je u Beogradu, odaju li tamo po cesti četnici zakrvavljeni očiju, sa nožin u zubima, ili je to sve samo zato da bi Šprajc koji nije tija bit Jovanović, Puhovski šta nije podnosila studente koji su tili bit Hrvati, pitomac JNA Ante Tomić, Milojko Pantić, Rada Borić, i Nenad Stazić mogli s mučeničkim izrazom na licu pogleda uprtog u nebo mogli zavapit, ko nas bre zavadi.

Jučer su izvukli još četvero dice iz pećine, danas će ako Bog da izvuć i preostale, da se nešto tako kod nas dogodi, mi imamo svoju ekipu u okviru HGSS a, koja bi bila u stanju to odradit, i koja to odrađuje i drugdje po Europi i svijetu, postojala je mogućnost da i u ovoj akciji sudjeluju.

Nema baš previše stvari zbog kojih mi je žao što ih nisam uradio u životu, ali eto volio bi da sam bio član HGSS a, jedine stranke kojoj bi ikada potpisao pristupnicu.

Veliki pozdrav HGSS ovcima, ma gdje bili, što god slušali, i kojoj manjini ili većini pripadali.

Post je objavljen 10.07.2018. u 08:58 sati.