Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Takva sam

Osoba sam koja voli brbljati, koja voli slušati, koja podnosi kritike i koja se brani i brani druge kada uvidim da je to potrebno jer ne podnosim nasilje bilo koje vrste. Svi smo mi različiti i imamo drugačiji stav gledišta nekih stvari i situacija od drugih, neki su naučeni neke stvari o sebi sakriti , neki ih vole podijeliti s drugima, neki smo bedasti, neki su normalni, a to je sve dio života koji naravno volim živjeti.
Svi mi imamo svojih mana i vrlina, imamo grešaka i puno dobrih stvari, svi mi pokazujemo sebe onako kako znamo, neki od nas dijele s drugima svoju istinu, a neki svoju istinu skrivaju i od samih sebe, ali ljudi smo i znamo kako postupiti u kojoj situaciji.
Ako skrivaš istinu onda je super svima odgovaraš, a kada istinu izneseš ili ju napišeš ili ju izgovoriš tada te pojedinci napadaju jer im tvoja istina smeta, tvoja istina boli jer oni imaju istinu svoju koju ne dijele ni sami sa sobom jer ona mora ostati skrivena od njih a i od drugih.
Kada ti treba pomoć ispadaš kreten što si pomoć tražio javno jer većina misli da je njihova pomoć otišla u krivom smjeru i tada odlučiš iznijeti istinu, pokazati tu istinu ali ponovno ispadaš budala, ponovno te napadaju a ti se branih i ispadaš nekulturan i bahat a uistinu si samo dobro povrijeđen od strane pojedinca koji te napada jer to je njegovo pravo, ali ti, ti se nemaš pravo braniti nego moraš šutke trpjeti iznesene laži o tebi o tvom životu jer moraš shvatiti da je napad najbolja obrana i od samoga sebe.

Blog je nešto što obožavam jer volim citati, volim saznavati nešto što drugačije ne bih saznala volim komunikaciju a toga na blogu ima ma kakva god komunikacija bila ona mi odgovara jer volim ljude i druženje a putem bloga sam dobila dosta prijatelja s kojima je divna komunikacija i onda kada me netko napada zbog moje napisane istine
.

Post je objavljen 03.07.2018. u 09:43 sati.