Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/u-sridu

Marketing

Prekinuto prokletstvo !!!

Foto Sportske Novosti

Kakvu li smo dramu sinoć doživjeli u Nizhny Novgorodu na utakmici Hrvatske i Danske. Odmah u prvom napadu Danci su iskoristili svoju šansu i neopreznost naše obrane. Nemoćan na golu se našao Subašić, naša klupa u nevjerici, šok na tribinama i vodstvo Danske.

Nevjerojatno, nakon samo 90-ak sekundi igre Danci jednom nogom u četvrtfinalu !

Dok su pojedinci mislili da je gotovo, super Mario Mandžukić se našao pred mladim Kasperom i vratio sve na početak. Započela je rovovska bitka Balkanaca i Skandinavaca u kojoj je bio cilj nadmudriti protivnika i poslati ga kući. Nije bilo lako našima protiv momčadi koja u zadnjih 18 susreta nije znala za poraz, te se rezultat iz prve 3 minute nije mijenjao do kraja. Danci su uspjeli našeg kapetana pospremiti u džep i uništiti nam sredinu terena; Rakitić i Modrić potpuno odsječeni od ostatka ekipe.

Otišlo se u produžetke u kojima nam je kapetan priuštio "srčani udar" nerealiziranim jedanaestercem. Izgleda da se u sve uplela sudbina (Turska 2008., op.a.) i sav teret je morao podnijeti Danijel Subašić i pet "zlatnih".

Ponavlja li se Turska i 2008. !?

Mnogi su se to zapitali, ali sudbina je htjela da nakon 10 godina izborimo četvrtfinale SP-a boljim učinkom s jedanaest metara. Svaka čast Subi i Raketi, idemo sad sa domaćinima odigrati kao da nam je to zadnja. Nek naši daju 360% sebe u utakmicu i vjerujmo u čudo - u polufinale !

Sinoć smo prekinuli prokletstvo, lakše se diše !!!Post je objavljen 02.07.2018. u 15:03 sati.