Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

BUDUĆOJ MAMI BLOGERICI

Moj komentar na tvoj tekst koji se nalazi na naslovnici bloga

Vidi draga ovako da ti odgovorim jer sada vidim da je tvoj tekst na naslovnici a to znači da administrator bloga ima dobro srce pa ti tako zajedno s nama koji smo pročitali tvoj vapajući tekst želi pomoći da shvatiš da se moraš trgnuti jer moraš pomoći prvenstveno sebi kako bi mogla na ovaj svijet donijeti zdravu bebu kojoj ćeš pružiti ljubav i sve što možeš.

Sretna si što u toj tvojoj muci imaš roditelje i svoj topli dom i da nije lako ne imati bratu za tenisice, ni za litru mlijeka, nije lako biti udata za osobu koja je daleko sada kada ti je najpotrebniji i koji je pristao da te ženi ali sve mi se čini da je to napravio samo zato da dijete nosi njegovo prezime a tebi i tvojima je prepustio ostalo.
Vjeruj mi ja sam prošla gore nego ti. Nisam imala ni krov nad glavom, ni roditelje, a bratu nisam htjela kvariti njegov bračni život te sam sama podnosila trudničke dane i da znalo se dogoditi da samo promatram prolaznike kako jedu jer sam prvu plaču morala dati za podstanarski stan.
Nisam mogla djetetovog oca tražiti bilo što a tebi to zakon omogućava i napravi te korake raspitaj se, poslušaj savjete koje si dobila i kreni jer to nerođeno dijete nije krivo što mu je otac debil ono je tvoje dijete, raste ti pod srcem i bori se da ima sve što mu je potrebno a prvenstveno majku koja mu mora pružiti najnužnije.

Post je objavljen 02.07.2018. u 10:09 sati.