Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

REPREZENTACIJA HRVATSKE MEĐU OSAM NAJBOLJIH REPREZENTACIJA NA 21.SP 2018.


S DANCIMA JE BILO DRAMATIČNO!

“Prošli smo sedam krugova pakla na ovoj utakmici” – rekao je Anton Samovojska, 63 g, na HTV 2 komentirajući igru nogometne utakmice s reprezentacijom Danske, koju je hrvatska nogometna reperezentacija pobijedila na svjetskom prvenstvu u Rusiji u Nižnjem Novgorodu 1.7. 2018. I nakon 120 minuta igre i rezultata 1:1, prišlo se izvođenju jedenaesteraca (3:2) u kojima je Hrvatska bila uspješnija i završila utakmicu protiv Danske s rezultatom 4:3 . Igra reprezentacije je uistinu bila dramatična. Hrvatska je primila gol već u drugoj minuti, a u četvrtoj minuti je izjednačila golom Mandžukića. Tijekom igere Luka Modrić je pucao jedanaesterac koji je golman Danske Shmajhel obranio.
U izvješćima sa trgova gdje su navijaći na otvorenom gledaoli utakmicu Hrvatska Danska ljudi su izjavljivali da su tijekom utakmice bili pod velikim stresom, zbog bojazni da će reprezentacija Hrvatske utakmicu izgubiti.
Nakon utakmice s reprezentacijom Danske, hrvatska nogometna reperezentacija je u osmini finala 21. Svjetskog nogometnog prvenstva. Utakmicu s reprezentacijom Islanda Hrvatska je pobijedila s rezultatom 2:1.
Utakmicu s reprezentacijom Rusije, koja je trakođer ušla u osminu finala igrati će 7.7. u Sočiu. Za očekivati je da će na kladionicama nakon ove utekmice koeficijent vrijednosti za Hrvatsku znatno porasti.
Na pitanje novinara izborniku Daliću nakon utakmice ” Do kuda moža Hrvatska reperezetacija? “ Dalić je odgovorio: ”Možemo puno, nek se samo ponovi isto” . (
mzz)


Post je objavljen 01.07.2018. u 23:55 sati.