Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Vreme danas...

Iz dnevnih novina Danas Voja RadovanovićU 8 časova

– Poštovani gledaoci, kao što smo i najavili, osvanuo je lep i sunčan dan. Topla vazdušna masa koja nam stiže sa Mediterana zapljusnuće i naše krajeve, tako da će maksimalna dnevna temperatura ići i do 30 stepeni, što je iznad proseka za ovo doba godine. Za one koji se spremaju da izađu u grad i posete neku baštu ili kafić, ovo je idealna prilika da obuku neku laganu odeću i uživaju u današnjem danu.

U 10 časova

– Poštovani gledaoci, kao što smo i najavili, a što možete videti i na vašem ekranu, pod uticajem ciklona sa Karpata, stiže nam ovaj hladni talas koji će se proširiti na celu zemlju, tako da su mogući povremeni pljuskovi sa grmljavinom, pa ako ste rešili da izađete u grad, obavezno obucite nešto topliju garderobu, dok onim građanima koji su neoprezno izašli u grad u laganijoj odeći preporučujemo da dok se šetaju obave i kupovinu kišobrana ili sebe obraduju nekim debelim džemperom.

U 12 časova

– Poštovani gledaoci, kao što smo i najavili, a što možete videti i na našem satelitskom snimku, pod uticajem anticiklona sa zapada, dolazi nam ovaj topli talas, koji će usloviti lepo i sunčano vreme u našoj zemlji, što je odlična vest za sve one koji se spremaju da izađu iz svojih domova, i uživaju u suncu koje trenutno prži, pa im preporučujemo od garderobe majicu, neke kratke pantalone i papuče. Ovo vreme neće povoljno uticati na one koji su već pazarili kišobrane ili džempere, ali ako je za utehu, kišobran vam uvek može poslužiti u borbi za mesto u gradskom prevozu, dok kupovina zimske garderobe vam se može i finansijski isplatiti, jer ste je kupili u predsezoni.

U 14 časova

– Poštovani gledaoci, kao što smo i najavili, nagli priliv hladnog vazduha iz Sibira koji prelazi preko naše zemlje i kreće se dalje ka Evropi, nateraće i one naše građane koji su neoprezno kupili samo kišobran i džemper, da ulete u prvu prodavnicu i dodatno pazare bundu i šubaru. Još nije proglašen crveni meteoalarm, ali je moguće da ovakve vremenske prilike potraju tokom celog dana, što bi moglo da uslovi kišu, grad, susnežicu i sneg. Ovakve vremenske prilike će se negativno odraziti na one što su u grad izašli samo u majici i farmerkama, i kod njih će se pojaviti simptomi kao što su pojačana nervoza i razdražljivost.

U 16 časova

– Poštovani gledaoci, kao što smo i najavili, i što možete videti na našem grafikonu, kako ovo kompjuterski oslikano sunce potiskuje ove kompjuterski oslikane oblake i donosi lepo vreme u naše krajeve, što će nadamo se i one najupornije koji su odlučili da ovaj dan provedu kod kuće i prate našu prognozu, izmamiti da prošetaju gradom. Moramo odmah reći, da će ove vremenske prilike nepovoljno uticati na one sa kišobranima i džemperima, dok ne idu na ruku ni onima sa bundama i šubarama, te će oni osetiti simptome gušenja i pojačanog znojenja ali ako je za utehu, bar će finansijski ostati kratkih rukava.

U 18 časova

– Poštovani gledaoci, kao što smo i najavili, kiša i grad veličine manjeg ananasa po glavi stanovnika koji su se stuštili na naš grad, iznenadili su samo one koji ne prate našu vremensku prognozu, ali su zato dali za pravo onima koji tvrde, da će nam se ovakva klima u društvu… jednog dana obiti o glavu. Na ovom grafikonu možete videti kako ove kompjuterski oslikane gradonosne strelice i oblaci potiskuju kompjuterski oslikano sunce, što znači da bi nevreme moglo potrajati. Na primedbe pojedinih građana (i to uglavnom onih što se osećaju ko pokisli, i onih što čekaju da im nešto samo padne s neba) kako naša prognoza nije tačna, čelnici naše kuće im poručuju (i to oni što vedre i oblače), da pažljivije prate našu prognozu… a ne samo s vremena na vreme.

U 20 časova

– Poštovani gledaoci kao što smo i najavili, a što možete videti i kroz prozor u našem studiju (koji smo u međuvremenu otvorili, kako bi se i sami uverili kakvo nas vreme očekuje), trenutno je u našem gradu lepo i prijatno veče, a takvo vreme će se zadržati i tokom noći osim ako nas nešto ponovo ne iznenadi…kao grom iz vedra neba. Hvala vam na poverenju i što nas još uvek gledate, jer mi smo tu zbog vas… Za sva vremena…

Ne znam kako je kod vas, ali ovde vreme skroz šašavo... pljusak, sunce, pa romori kiša...duga, oblak, pljusak... šašavo sto gradi i još malo više

Post je objavljen 29.06.2018. u 18:48 sati.