Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Iz mista o mistu

U mistu se na sve strane zidaju kuće, kopaju se rupe za bazene, tamo di su se do jučer držali kokoši, niču vile, apartmani, i ostali objekti za fureštin, uzimat novce.
Noćenje je krešilo sa
Šeždeset na sto euri, pa je lakše računat, a i ne moraš imat oni sitni euri za vraćat, nego je sve lipo na okruglo.

Zdene je proda bager i kupija podmornicu, pa sad sidi isprid kafića sa kapon o kapetana i puši lulu, koja mu se stalno gasi, jerbo mu to pućkanje nikako ne iđe, pa zapali španjulet, pa onda opet užge lulu, i tako redon.

Mali Dena vozi podmornicu, Zdene mu je kupija priko čovika dozvolu za vozit brod, u lučkon kapetaniji u Vukovaru, jerbo ovi naši ode zajebaju, a tamo je posla dvista Eura i Deninu sliku, jerbo je njega stra vozit podmornicu, nije on riba da njori doli ispod mora, on je vlaj i od sve ribe na svitu mu je draža janjetina.

Špiro više ne prodava kumpire, oni partner iz Varaždina mu šalje batat, koji prodava po dvaes kuna kilo, pa ne mora radit nako puno ka prije, i more po cili dan sidit kod Kate šta oće da je zovu Katarina, u kafiću po cili dan.

Mate pitiespijovac se udružija sa Maton poštarovin, pa nji dva za furešte uprizorAvaju, ukazanje stari rimljana, i Svaku večer mantaju po mistu, u monturama rimski legijonara, i slikaju se sa furešticama.

Po danu imaju servis za mazanje fureštica, na plaži, Mate pitiespijovac je doma otpila odrinu pa su je prinili na plažu i nasikli grana od palmi i učinili ladovinu, pa u ladovini mažu fureštice, jedan maže a drugi je ladi mašuć palminon granon.

Bija je doša neki muški furešt, u spido kupaćin da i njega namažu pa je Mate pitiespijovac tija ić kući po bombu da mu je ugura u guzicu, i ko zna šta bi bilo da nije naiša donačelnik, i počeja tumačit fureštu, da je on i cila njegova partija gej frendli, pa ga je furešt potega šakon u glavu, a onda je Mate zagrlija furešta i odveja ga u Kate na pivu i svima razglasila kako je furešt, pravi Čovik.

Ineska je bila metila Špiru ultimatum da il će je vinčat, ili ona ide u Irsku, pa je Špiro reka da sa teroristin ne prigovara, a onda je ona ošla u Irsku šišat pase, jerbo je masu bolja lova kad šišaš pase nego ljude.

Za tri šetemane se vratila, zato šta jon je tamo bilo ladno, i morala je bit u sobu sa još tri ženske, ka kod nas u zatvoru, i još je jedna rekla da in je super tako, ka da su u komuni, a njon je ćaća reka da je bolje da mu kući dovede Srbina nego komunistu, pa je ona ošla kući.

Ćer od staroga Jere ona mala mesarica je otvorila McJere, fast fud, pa se furešti davu u ćevapin i pljeskavicaman, jedan dan jon je mater bila ispekla soparnik i donila za marendu, pa su furešti vidili i navalili, sad jon mater po cili dan peče soparnike, a stari Jere je reka da će uzet pušku i obadvima pucat u guzicu, jer se njega jebe za furešte, i soparnike, on oće imat juvu u podne, i to frišku a ne od jučer.


Post je objavljen 29.06.2018. u 13:12 sati.