Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

I tko zna gdje, i tko ....

Naša prijateljska ekipa iz nesvrstane Južne Koreje, je pod utjecajem naših dragih Patagonaca, poslala Švabe doma, pa sad mogu ić na godišnji kod obitelji u Tursku i Afriku.
Bili su puno uspješniji dok su za njih igrali Podolski i Klose, koji su volili ić na godišnji doma u Poljsku u osmom misecu, pa su duže ostajali na tin prvenstviman, jer nisu tili potrošit godišnji prije Velike Gospe.

Sad kad ta njih igraju najviše ovi Nijemci šta slavu Ramazan, nisu imali force jer su misec dana postili, a onda se ubili baklavan, šta i je učinilo sporin.

Za očekivat je međutim da na idućon prvenstvu budu igrali wilkomen Švabe iz Sirije kojima će najmanje smetat vrućina u Qataru, di će se igrat prvenstvo, i svi Nijemci će razumit kad publika bude vikala Alahu akbar, za razliku od sad u Rusiji kad je publika vikala Kazačok.

Ošli su doma i komšije, šta je iznerviralo Đej Key eminentnu umjetnicu, koja je prije prvenstva pokazala golu guzičetinu



Đej Key se iznervirala zato šta njihov selektor za razliku od naše selektorice nije da da igraju najbolji pa je muža od umjetnice ostavija da sidi na klupi.

Osim Đej Key, iznervira se i Emir Kusturica, koji je sam sebi da ime Nemanja, od glagola nemati, koji kad ne snima filmove, ziđa trash sela po komšiluku i asistira vojvodi Aleksi u vođenju računa što Niprije pjevaju u svlačionici.

Veselje naših vatrenih navijačica vezano uz selfije iz svlačionice naših Niprija je razumljivo, samo nenormalna navijačica ne bi bacila oko na naše zgodne i mišićave Niprije, ali brate fiksacija vojvode Alekse i Nemanje, na našu svlačionicu, je bez veze, neka iskoraču a ne da u ormaru mumljaju šta ko piva.

Kod nas u kampu je raspoloženje na nivo, lagano se trenira uz zvuke antologijske zbirke pjesama Mate Miše Kovača, svi su veseli, kuvar okriće janjca za janjcon, i sprema verduru po uputama naše Bičvice, zna se koja biljka čemen služi, sve je pomno isplanirano.

Na večer se raspoloženje koje stihovi Mate Miše Kovača dovedu do vrhunca, lagano smiruje uz zvuke Pink Floyda, a onda ih lagano uspavaju Stingovin pismama, ujutro je buđenje uz zvuke Đuke Čajića, i Dražena Žanka, i tako malo po malo spremamo se za Dance.

Danci su se pripali, pa su odlučili angažirat supermena, koji je nešto zauzet, pa su našli rezervnog.



Računaju sutin da će se naši Počet valjat po podu kad ga vidu, ali naman je naš špijun Domenico sve unaprid dojavija, pa će se naši upoznat sa likon i djelom supermena, i zadržat ozbiljnost.

U mistu se svašta nešto prominilo, ne znaš više jesi li u Saint Tropezu ili u mistu, cijena apartmana je krešila na priko sto euri na noć, i Jopet nema mista, pa je Špiro reka nekon svom fureštu da more kod njega spavat ispod tarace, ali da mora donit postelju sa sobon.



O događajima iz mista ćemo više pisat u drugom postu, a sad vas pozdravljamo starim blogerskim pozdravom.

Za Dansku spremni.


Post je objavljen 28.06.2018. u 11:20 sati.