Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

ZLATKO KOMADINA TREBA BITI PREDSJEDNIK SDP-A !

HDZ BI , S KOMADINOM NA ČELU SDP-A, OSJETIO OZBILJNU OPORBU!


Zašto SDP za predsjednika stranke ne izabere svog dugogodišnjeg člana i sadašnjeg podpredsjednika Zlatka Komadinu?To je pravo i ozbiljno pitanje jer Zlatko Komadina dipl.ing. 60 g , javnosti poznat, medijski eksponiran član SDP-a jedini je koji je sposoban, ne bilo kako, već uspješno, tvrdim, voditi SDP. Zar to nitko u stranci ne vidi? Ili je zavist među članovima stranke tolika da nitko ne želi konkretno predložiti pravu osobu, jer se mnogi potajno nadaju kako bi mogli postati predsjednici strane?

Ali ne može predsjednik stranke biti svatko! Jer predsjednik stranke mora biti persona, ličnost, vođa u duši, da ne kažem rođen za poziciju vođe, mora imati ideje, predviđanje, znati posljedice poduzetog, jednako tako mora se znati pristupačno i druželjubivo ophoditi sa ljudima, a opet u tome imati mjeru. A povrh svega mora razumjeti političke prilike u kojima je i stranka SDP i u kojima se odvija politička stvasrnost u Hrvatskoj i razumijeti što se može mijenjati na bolje. A Zlatko Komadina sve to može. Svatko tko je slušao ili čitao intervjue u medijima s Komadinom može doći do tog zaključka. Važan dio njegovog političkog iskustva je to što je on već četvrti mandat župan Primorsko-goranske županije. Komadina je 2004. bio osnivač i prvi predsjednik Hrvatske zajednice županija. Da li članovi SDP-a imaju bar malu predodžbu o ove dvije fukcije u kojima je naslovno ime Zlatko Komadina? Činjenica je da nemaju – jer u protivnom Komadinu bi za predsjednika SDP-a članovi odabrali već jučer, već na posljednjem biranju predsjednika strane. I gospodin Bernardić bi tada bio podpredsjednik, a ing. Komadina predsjednik.
Dolaskom Zlatka Komadine na čelo SDP-a ne samo da bi se naglo i pozitivno mijenjali odnosi i događanja u SDP-u već bi se taj izbor odrazio i na vladajući HDZ. SDP u javnosti ne bi bio neprimjetan, a HDZ bi na političkoj sceni imao relevantnog partnera što bi ukupno utjecalo na posebno unutarnju politiku čije sprovođenje ima obveza prema građanima
Zlatko Komadina ima kapacitet političkog predsjednika i vođe i SDP sa molbama upućenim gospodinu Bernardiću da odstupi, ne bi trebao odugovlačiti. Te poruke, želje, konstatacije i razmišljanja članova SDP-a oko novog predsjednika postale su u medijima zamorne, da ne kažem dosadne za javnost. Stalno isto- a ništa učinkovito i konkretno!.Gospodin Zlatko Komadina bio bi vrlo učinkovit predsjednik SDP-a i za stranku kao oporbu i HDZ kao stranku na vlasti.

MARGARETA ZOUHAR ZEC


Post je objavljen 27.06.2018. u 13:47 sati.