Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

3. ofenziva je prošla

Naše trupe su zaposjele Rusiju i sve je kockasto od nji. Dvije ofenzive smo pasali, osvajali teritorij po teritorij, sve smo zakucali i zakockali. Crna Svjetlost je zaigra i neprijatelju je pa mrak na oči, a tek smo se zagrijali.

Pobjeda nad Vikinzima uzdrmala je tribine Rusije i pokazala je svitu taktiku „kiflica“ i ubojiti torpedni „hrenovki“.

Prvo poluvrime igrali smo taktički točno onako kako je izbornica i zahtijevala. Lijeno smo se protezali uzduž bojišnice, bez uzrujavanja igrali smo se sa dobacivanja granatama, s puno izgubljeni bombi u igri „graničara“. Koga briga, mi smo u NATO-u. Dozvolili smo neprijatelju da juriša, da napada i da gubi snagu i istroši municiju. Dali smo in vrimena da misle da su jači, taman onoliko koliko se dižu kiflice naše izbornice. E, a kad su se kiflice digle, ispucali su se pa ni nišaniti više nisu znali. No, no. Taktika zavaravanja neprijatelja je tako tila. Gđica Regina nije od juče.

U poluvrimenu, ukratko je zadala koordinate i ključne točke proboja neprijatelja i drugo poluvrime nastupila je torpedna jedinica ubojiti hrenovki.


Ništa nas nije moglo zaustavit. Teta se raspištoljila, u cnom minjaku, zaletila se, raskopčala korzet i u jurišnoj poziciji dok joj se otkopčava halter zadala neprijatelju ubojiti udarac zoljon.

Donabellina je branila svojski. Rastezala se u zelenoj aljini sa blještavin sandalama uzduž i popriko vrata. Nije ljudi ona nestala. Išla je po metar da izmiri vranice, da kodira gori, doli, livo, desno. Plesala je i izvijala se, tako da je obranila sve šta triba: i obraz, i ugled i ponos. Triba da je izljubite i nosite na rukama. Mimo nje je proša neki penalni hitac, ma eto, srića nije je ranija, a nije nastrada i niko od nas. Lako je pucat iz penala, aj pucaj iz zolje. Sažalila se ona nad neprijateljen koji nema novca za švarovske sandale već igra u nekin kopačkama pa in je obećala kad bude išla u Trst da će in svima kupit prave sandale za boj.

I već se počeja spuštat mrak, vojaci su se pomalo spremali za poć leć, kad ti eto stiže probuđeni namrgođeni Bellarte, samozatajni individualac, zaleti se u neprijateljski tabor, zapućka i zada smrtni udarac neprijatelju. Pitaj boga šta to on pućka.

Ranjenici su zbrinuti prema konvenciji UN-a, a mi svi ošli na žurku kod Mece i dernek kod V.

Toliko o boju. Ajmo sad malo o nogometu.
Bravo naši Vatreni. Svi za jednog, jedan za sve. Izbornici nećemo vikat „Regina majstore!“ već „Regina kraljice“. Da nije bilo kiflica i hrenovki ne bi danas Hrvatska slavila.


Ponosna san na sve moje ratnike i ratnice, i one koji su zaigrali i one sa kauča.

P.S. REKLAME

Kako je Regina objavila novu taktiku NA KAUČU.

Kakvu je JUVU skuvala V neprijatelju.


ŽURKA kod Mece.

Post je objavljen 27.06.2018. u 06:05 sati.