Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Nova taktika

U sutrašnjen derbiju naši i neprijatelja, izbornica je izabrala najmodreniju taktiku mijenjanja postava, isto onako kako mi mijenjamo postove, dizajne, blogove, avatare i imena. Do zadnjeg trenutka nije sigurno oće li igrati stari malo izmijenjeni postav ili potpuno novi. I jedni i drugi igrači moraju biti spremni na gotovs.



Ako Teta bude golman,kad se ona razulari svaka će lopta zapet za njen ređipet i neće uć u vratnice. Ako pak friška Donabellina bude branila ona ne zna primit, al jako dobro zabija. Nije isključeno da u ovoj utakmici ona neprijatelju sa 100 m zabije gol.



V je odlučila da će igrat kao Yulunga 1, al ako je šta stisne u pričuvi su Y I Y 2. Ako jon puste "Brothers in arms" sve će i poslat na klupu.

Izbornica je ovaj put izabrala Tetu kao postav 1 i kao postav 2. Ima ubojiti stas i glas, iznenadne neočekivane akcije, zna bacat bombe, postavljat mine, ispucavt rakete, branit teren, isprsit se i pucat glavon. Vozi tenk amfibiju, puca bestrazajnim topon i ima zarazni osmijeh.

Kao glasnogovornica umjesto Annaboni i Donabelline ulijeće Lastavica.

Mela ne igra ovu utakmicu jer ima žuti karton i prišnijeg posla. Mora proučit Dansku, Australiju i Francusku.

U pričuvi na kauču biće svi dok se izbornica ne odluči ko će na travu. Eto, tako mora bit, kom krivo, kom pravo!!!

Puno se špekulira o boji aljina. Boja nije bitna, bitno je da aljine lipo stoje, da su prozračne, da blište na suncu, da su moderne i kvalitetne. Što kraće to bolje. Da se mene pita ja bi in vezla đakovačin vezovima.


Nova, najnovija formacija naše izbornice je „kiflica“ i „hrenovka“. Formacija kiflica izgleda ovako:

- prvo igramo formaciju kruga
- zatin se rasporedimo u četvorke
- krećemo od centra prema zaleđu
- svaki igrač mora zatvorit trokut
- u svakon trokutu moraju bit dvi hrenovke (izvor blog Regina na kauču)



UBOJITA TORPEDNA FORMACIJA


Za ovu bitku, za koju kažu da baš i nije važna, važno je da nije tako. Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača. „Ne nasjedajte mučkim provokacijama!“ (izvor citata Freš)


Post je objavljen 25.06.2018. u 04:04 sati.