Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Le vacanze

Kaž Dragan Markovina da je Hrvatska nogometna reprezentacija, rezervoar za uzgajanje nacionalizma.

A ja kažem Dragane Markovina, najebem ti se matere, tebi i svim Stazićima, Borićima, novim i starim ljevičarima.

Dakle da ne bi ispalo da nekoga vrijeđam, ovo je moje mišljenje za koje smo se dogovorili da ga imamo pravo izražavat, pa eto ja izražavam mišljenje da je Dragan Markovina govnar, par excelance kako bi to reko Izet Fazlinović.



Evo dečki su poslali Selfie zapovjednici Meli i ostaloj ekipi, kažu da im je njihova podrška neprocjenjiva, i mole ako je ikako moguće da Mačak Patagonac zapiša sve bijednike koji ne slijede doktrinu zapovjednice Mele.

Ajmo sad malo o godišnjima, vrime je za ić na godišnji pa da malo to sve skupa proučimo, kad na godišnji, di, kako, sukin, sučin, i sve te važne stvari prije konačne odluke.

U prvom nastavku ovog feljtona imamo ilustraciju koja će vas ostaviti bez teksta, spoznajom o nekim stvarima o kojima ste mislili da sve znate, pa pogledajmo




Eto jeste li šokirani, priznajte niste imali pojma, da svaka ženska i muški koji se tako osjeća, kad idu na godišnji ide i njihova vagina.

Ovu slijedeću utakmicu će igrat rezervna ekipa, glavni igrači ka šta san ja, će se zeru odmarat i uvježbavat taktiku, za ove su dosta i rezerve Obziron da će V ipnotizirat golmana, ka šta je onog miniona Masija ubila čajon.

Eto toliko, redovito orošavajte vagine, pijte puno čajova, i svim Markovinama na svijetu recite jedno gromoglasno

#odjebite



Post je objavljen 22.06.2018. u 19:31 sati.