Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Bezizlazni juriši



Većina mojih poznanika vole na internetu igrati šah protiv jačih rejtingom, jer, kako kažu, žele učiti, a ako slučajno dobiju korist za rejting je velika. Ja pak volim igrati protiv slabijih jer volim pobjeđivati, budući da protiv njih najčešće vodim riskantne napade, ponekad izgubim i onda mi rejting žestoko padne, no to mi je kao i u stvarnosti, zadnja stvar koja me zanima u igri.
Šah je jedna od igara u kojima sam profućkao svoj potencijal, vjerojatno nikad nisam bio najtalentiraniji u svojoj generaciji, što je poznata šahistica i glumica tvrdila, Predrag Nikolić koji je među sto vodećih svjetskih velemajstora me redovito pobjeđivao, al to je i meni išlo bez problema s današnjim velemajstorima Sokolovim, Draškom, Bistrićem i inima, međutim nikad se nisam mogao prisiliti, davati veću pozornost, ni šahu, ni životu, nego što to zaslužuju.
Trudiš se, trudiš, i onda se jednog dana samo upitaš zašto, sjetih se veličanstvenog Duška Radovića, koji me pak hvalio kao pjesnika, al eto, ja se zadovoljih ulogom jednog prosječnog životnog luzera, koji kad ode, baš i neće nekome faliti.




Post je objavljen 20.06.2018. u 07:07 sati.