Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saguaro

Marketing

Odradio sam još jednu kavu sa dobrim prijateljem. Nije da sam dobio koristan savjet, ali nema ni veze - izjadao sam mu se i to je dobro. Malo je reći da je bio šokiran. Pozvao sam ga na kavu usred radnog dana a ostali dva sata. Odužila se kava :-)

Bio sam i do doktorice i tražio još bolovanja. I dala mi je bez puno dvoumljenja, što je vrlo lijepo od nje. Stvarno mi dobro dođe, toliko stvari pokušavam organizirati ovih dana, a da moram na posao stvarno ne bih ništa od toga uspio.
Doktorica mi je skrenula pažnju na jednu zanimljivu stvar: švaler K. je zapravo čovjek o kojem pojma nemam, možda je pedofil, nasilnik, pitaj boga šta, a kako je izvjesno da će doći u kontakt s mojom djecom, to ne smijem prepustiti slučaju. Tako da ako pomirenje ne uspije, a po svemu sudeći neće, čeka ga background check o kojem neće ni znati, a potom i "muški" susret sa mnom. Ništa nasilno, ali da se upoznamo i da zna da nisam "imaginaran".

Medicinski bilten:
Još uvijek sam na 4-5 normabela, pritišće me u prsima i nemam apetita uopće. Jedem na silu, ali dobro, barem mi nije mučno nakon jela. Da je još i to onda bi stvarno propao. Moraću idućih dana krenuti na neki fitness/trening da malo ispucam energiju i dobro se oznojim. Malo sam lijen po tom pitanju inače, ali budući da ne radim sad stvarno nemam isprike da nemam vremena. Mislim da ću odabrati nešto grupno, kakav fit thai box ili tako nešto, gdje imaš čovjeka za sparing preko puta sebe. Prije puno godina sam išao na nešto takvo i bilo je zapravo vrlo ok. Volim osjetiti težinu i znoj i vrućinu i miris tuđeg tijela i tuđeg udarca. Nisu to nikakvi jaki udarci, nitko tu ne može biti povrijeđen, ali dobar je osjećaj imati ne-virtualnog protivnika sa svim svojim "atributima". Samo da nisu puno veći ili manji od mene, onda je malo awkward.

Post je objavljen 19.06.2018. u 12:10 sati.