Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Okrutne namjere

Poslin nego šta smo mi pošteno satrali one crnce, one su se sitile da bi mogle i one štagod radit.

Tu završava svaka misal o poštenju i bitki prsa o prsa, njima sve smeta, E nisu pocrnile, E nisu se istesale za lito, E kriv grudnjak imaju, pa su odlučile zajebat neprijatelja, tako da mu uvalu neku Trojansku kobilu u liku i djelu, lipe blogerice koja će neprijateljin dat čaj, za izbacivanje muški sa kauča, koji će skuvat ona zlikovica.

Punto je još kod meštra koji će ga opravit do ponediljka pa će ga zapovjednica Mela okitit



Ne to je pogrešna slika to je Vranjin punto, Melin je druge boje, ali da se mi vratimo ton lipon blogerici, koja triba uvalit čaj neprijateljin, ona se sama triba javit, pa da ne bi bilo fantaziranja neki nekritični blogerica, koje su gadne ka minus na tekućem a umišljaju da su lipe evo kako bi tribala izgledat.



Kad smi već kod ti nenormalni blogerica, imaju neke koje nazivaju nevine blogerice, i strašu ih da će ih badat onin woodoo šigurecama ako budu išle nekom blogeru na blog, jel morete zamislit da take luđakinje postoju.

Inače zapovjednici Melu i nakićeni punto primila je na užasavanje nekih blogerica vrhovna zapovjednica, i obećala jon da će sredit da oni šupci šta pod krinkom noći brišu komentare zapovjednice Mele, budu pribačeni u ženski rod i da se zovu Rada.



Mislin da ste svi svidoci okrutnih namjera prema meni, koje uz asistenciju neki blogerica, prema meni poduzima ova sa sedan blogova koja u suradnji s ostalima izbaciva muškarce s kauča, ne samo da me se gura s liste, nego se bestijalnim podilaženjem pokušava nevina blogerica Bičvica koja je lipa pa bi mogla neprijateljin odnit čaj, okrenit protiv mene.

Dragi Blogeri dignite svoj glas, spriječite te okrutne namjere, u kojima se muškarce objektivizira, ka da su komad mesa, dosta je tog seksističkog pristupa kojim se nama oduzima dostojanstvo i ponos, i mi imamo dušu i mi imamo osjećaje i to jednostavno nije u redu.

Recimo ne čaju kojim se muškarac uspava i iskoristi, i mi imamo pravo bit na kauču, zato uz komentar upišite i #manpower


Post je objavljen 17.06.2018. u 16:07 sati.