Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Malo KrkaSkoknuli smo jučer i do Krka, vratili se danas uz obilazak riječkog dućana prije nedjeljom u dva, tek radi orijentacije koliko mi je rodno mjesto atraktivno. Inače svugdje izaziva radost, kao dar, sirup od naše bazge, drugaričin proizvod, propustio sam ga predstaviti u prethodnim postovima zbog mnoštva drugih fotografija.
Ovom dijelu grada Krka prema hotelima i Dražici, gdje su najatraktivnije stijene, su zadali konačni udarac tim kretenskim polupodmornicama, koje voze tik uz njih. Ja sam se jučer išao okupati u vrijeme popodne, kad sam ih računao sigurno izbjeći, jer su turisti na popodnevnom odmoru, i zbilja, nije bilo putnika al podmornica je išla iznad zemlje i tip se cerio i mrvio kruh u more. Prije, dok je još to bio raj golaća, klinci su išli barkom i dobacivali, čuo sam čak da im pop daje džeparac, al to mi je već bilo teško za povjerovati.
Turista baš i nema, nije to samo nogometno prvenstvo. Inače utakmicu sam gledao s klupe u parku na Kamplinu, dobar pogled na teve u kafiću, Jin je isto guštao jer je ugodno pirkalo, a svako malo bi prošla neka strana kujica, do sredine drugog poluvremena, e tad sam morao na vece, pa sam otišao doma i na spavanje, jutros nakon povratka s kupanja, jutrom i budaletine spavaju, saznao sam da je neposredno nakon mog odlaska pao i drugi gol za Hrvatsku i da je to bio konačan rezultat.
Ovo su sve fotke koje sam snimio u Krku osim jedne potpuno mutno, u Rijeci ih obično snimim u šetnji trostruko više od objavljenih. Prvi pogled na parkiralištu pred marketom mi je bio zanimljiviji od otočnih tangi s predzadnje fotke belj.

Post je objavljen 17.06.2018. u 16:23 sati.