Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

1. ofenziva je prošla

Svaka taktika je dobra bila brza ili spora. Taktika je to ljudi moji, triba znat i gotovo. Triba imat ono nešto u nogama i driblat loptu među nogama sporo i polagano, bez stresa, da iživciraš neprijatelja koji se zna samo brzo borit. Nisu oni naučili na dalamtinski i istarski štih: „Iman vrimena! Čemu priša? Di gori? Di si navra! Stani na loptu! Kola kalma! Ću, ću, ben!“


Povaljujen sve navijače oni su najjači ratnici. Kockasti su pobidili iako je izbornik "spava na kauču". Krizni stožer je bija budan i sve kontrolira. Nije bilo kokoši na terenu i tribinama. Za one koji ne znaju Nigerijci su molili da na ratište donesu kokoš jer in je to u tradiciji. Da ne bi. Onda ćemo mi donit Patka.


Freš je u prvon naletu borbe glavon zabija, al eto jedna magična blogerica je prorekla da će dat autogol, i bija je. Zabija je protivnicima autogol. Di to još ima!!! Šta ti je ženska intuicija.


Izbornica je rekla da je slobodna i da će malo više poradit na novoj ratnoj taktici. Pomozite jon da se pripremi do savršenstva. Triba pobidit Argentinu.


Punto sinoć nije bija trubit po gradu već je tužno parkira kod meaničara. U ponidiljak će obuć novo ruho da da svoj doprinos borbi. To će razbisnit Toma Judu pa će i dalje brisat Meline bezazlene komentare i pisat joj „Baj, baj!“ u gluvo doba noći kad niko ne vidi i ne more da je brani.


Taktička blogerska zavrzlama se nastavlja:

- Glasnogovornica voli Melu, voli rat, al ne voli nogometni rat.

- Freš na svojin postovima nadrobi svega i svašta pa ne znaš šta je tema i šta triba komentirat, rat ili privaru muža.

- Čarapica je priredila svega i svačega iz svog eko uzgoja za naše vatrene.

- V i Gurmi prave kolače, savijače, kruv, pogače, krafne, mafine, baklave, burek… jer su ratnici gladni!!!

- Od Patka ni glasa. Da nije završija u Sibru?

- Admin bloga triba otvorit novi prozorčić BLOG MISECA i u njega ugurat sve koji prate rat i ratna događanja.

- Mela spava do 10 i da je niko nije budija ranon zoron, orilo, gorilo, pustite je na miru.Post je objavljen 17.06.2018. u 11:41 sati.