Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Izvješće

Majke mi Mile, da ovi antifašisti šta nevolu nogomet i ne navijaju za Hrvatsku nisu pizde kakve jesu mi bi sigurno izgubili ovi rat.

Eno onaj Kupus, najboje bi bilo da ga pošaljemo neprijateljin, jer bi onda mi sigurno bili u prednosti, on se u balun razumi ka Marica u kriv kurac, ili još gore ka neke blogerice u pulitiku.

Taman kad ste pomislili da je on najgori, eto one V ona prije i poslin svake odluke u ratu mora zeru prileć, ka da smo na nekon crnogorskom olinpijadi u prileživanju, i još se ne bi ljubila, ka da bi partizani dobili švabe da nije bilo Drugarice Ine koja je drugu Jastrebu dizala moral, svi mi bi se Hans zvali i pivali dojćland uber alles.

Ali to nije sve, usrid rata selektorica je ošla radit, ka propast će i ovi socijalizam ako ga ona ne spasi a vojska more bit obrezglavljenA

Majko moja sukin san ja u rat krenija, jedina svitla tačka je naša glasnogovornica Annaboni, ako ona pričon ne satare neprijatelja niko drugi neće.

Mela je zaključila u skladu sa Istanbulskon konvencijon da je za vakog neprijatelja najbolje da žensko zapovida, jer da mi muški ne razumimo kako je to kad neprijatelju pukne nokat i da bi i mogli naprokidat ako nas budu gađali puderon.

Ona Bičvica u vako odsudnin trenutcin za civilizaciju umisto da misi vegećevape i čarobni napitak za El dijabliksa i Domeniksa, ona ide vježbat jogu.

Kad malo bolje promislin srića da nismo krenili u rat protiv fotografa, oni bi napravili izložbu od nas, pa bi nan se cili svit ruga.

Iđen se sad pripremit za rat, psikički, i na sve druge načine, ako ja ne buden spreman po ovin drugin, mračne sile će zavladat blogon i organizirat nosanje štafete.

Sretno Hrvatska



Post je objavljen 16.06.2018. u 20:11 sati.