Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Doli Carica

Uvik san ima dobre odnose sa ovin pivačicam iz Slavonije, Slawonchica me doduše malo gnjavila, ali to van je jedno divno biće, a i zove se isto ka i Purgerica, i piše te pisme, koje nekako odma razumiš, nema nepoznati riči, čista emocija, šta bi rekli kod mene u selu.

Mala M, ona mi je isto draga, njene pisme nekad ni ona ne razumi, ali to je zato jer ona još ne razumi ni samu sebe, većina svita ne razumi sam sebe, ali se za razliku od male M ne opterećuje s tim, more živit sam sa sobon neshvaćen.

A onda je došla ova Carica, jebate nije se još ni zagrijala ode a već me počela izbacivat s liste, srića pa mi je moja prijateljica V, koja još uvik ne priča sa mnom rekla da me je ova namjerno izgurala, i još da se smijala.

E pa nemore više tako, neće mene niko gurat s liste, ka da vi pisnici morate svaki dan napisat pismu, nisu pisme stolica da moraju bit redovite, jebate oni Tadijanović je Živija dvista godina a nije napisa pisama ka ovi ode, u misec dana.

U stvari jebalo bi mi se šta oni imaju redovite pisme, da mene ne guraju s liste, svi znamo da ako nisi na listi ka da te i nema, jesi vidija kaki je burek niki dan Gurmi ispekla, niste vidili, naravno da niste vidili kad nije bija na listi, vi ni ne znate da Gurmi zna skuvat burek, jebe se vas za Gurmi ili mene, vama je važno ko je na listi.

Jeste vi primjetili da se većina pisnika uopće ne druži s nama, totalno su asocijalni, naseru tu svoju redovitu pismu i očekuju da in se auditorij divi, nekako in je ispo časti razgovarat s rajon, i onda popizdu šta in niko ne piše komentare, pa se uvridu, a ima i onih serijski samoubojica, koji se uvik iznova ubijaju jerbo niko neće da shvati njiov genij.

Zato je doša dan da dignemo glas protiv pisnika, pogotovo ovih koji mene miču s liste ka šta je ova Carica, niste vi ni Mišo ni Tonson pa da imate toliko pisama, ne morate imat redovite pisme, rekli smo nisu stolica, oni Lorca bi se samoubija kad bi vidija koliko ste vi produktivni.

Doli pisnici
Doli pisme
Nemojte se junačit, V nikad ne spava ona će vas uvik vidit kad nevine blogere gurate s liste.

Živila drugarica V i njena budnost, nećete razbojnici dok je V na straži.

Post je objavljen 15.06.2018. u 17:45 sati.