Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Opuštanje i modna premišljanja



Prva potpuno opuštena šetnja nakon dosta vremena. Samo sam išao pogledati raspored za idući tjedan, dežurstva na maturi rano ujutro ponedjeljak i četvrtak, srijedu cijeli dan sjednice, moglo je i gore, nisam dobio utorak, esej iz hrvatskog, koji najduže traje, i kad je najveća vjerojatnoća, ako budu vrućine, da se nešto dogodi, tj. netko onesvijesti. Zanimljivosti me baš ne zanimaju, onda bolje meditacija od dva do tri sata buljenja u prazno, na što se to dežurstvo svodi.
Polako već počinjem osmišljavati, odnosno stvarati konture ovogodišnjeg Berlina, raduje me da ćemo najvjerojatnije biti u stanu u kojem smo bili zadnja dva ljeta, tamo i Jin ima svoje Talijanke, s kojima se baš dobro razumije pasjom mimikom. Razrađujem strateško i taktički što su mi ovogodišnji prioriteti, putovat bi se trebalo u drugoj polovici srpnja.
Eto uz jučerašnji djelotvorni grah i mali modni intermezzo. Zanimljivo da mi je glede odijevanja Rijeka postala mnogo zanimljivija od turističkog Krka, koliko sam vidio tamo onaj jedan vikend, i na plažama prevladava dosadni novi konzervativizam. Što je zavapila meni jedna od najdražih twitterašica Branka Vooković, dosta tog eksperimenta s vremeplovom, vratite nas u 21. stoljeće.

Post je objavljen 15.06.2018. u 12:07 sati.