Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Jagode i krv



Slavim zadnji nastavni dan ove godine, sutra nemam ništa. U stvari mi je žao nakon dosta godina, jer gubim jednu malu izvrsnu grupu.
Nakon šetnje jučer smo zbrisali u Gorski Kotar. Nisam pisao, susjed se svojevremeno ponudio pokositi i našu livadu, iznenadilo ga odlučno odbijanje. Ne da mi se objašnjavati, ali oduševljava ta raznolikost koju košnja uništava, jučer je samo na našoj livadi u nepunih sat vremena drugarica ubrala lijepu dozu izuzetno ukusnih jagoda.
Inače Mek je pitao za konoplju. Netko ju je zasadio u obližnjoj državnoj šumi, bude tamo radnika, al očito nemaju pojma što imaju. Ti su inače sigurno da ih pitaš najveći neprijatelji droge.
Jučerašnji dan je inače obilježila sirnica, najbolja moguća, drugarica stalno usavršava te recepte. Ivana Sajko o kojoj sam pisao, a eto i naš Semper, je osvojila 20000 eura za svoj ljubavni roman koji sam recenzirao.
Zadnja slika je za blog budaletine koji ne vjeruju u pasje emocije, pogledajte Jinovu reakciju kad sam ga zaustavio u trku za presretanje ženke koja se tjera.


Post je objavljen 14.06.2018. u 17:20 sati.