Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Će ge Mela

Jebate one Mele, prvo je pokrenila revoluciju, izabrala monture, počela radit na logistiki ili da budemo precizniji panceti, i onda je ošla gonjat gušćerice i sad je nema.

Uvik isto šnjon, započela je više revolucija nego oni Će ge vara, i nijednu nije završila, glavno da je ona nabavila monture, postole, mesni narezak i lampadinu.

Baš je lipo na blogu kad nema onih koji radu probleme, nekako mirno, svit se more razgovarat, nema povišeni tonova, nikakve histerije, divota.

Oni kanadski precjednik je drža neki govor pa mu je otpala obrva, mislin ono jebate dobro da je žensko, za njih znamo da nisu normalne da imaju umitne nokte, umitne trepavice, umitne sise, pa valjda imaju i obrve umitne, ali ovi debil jebate, koje normalno muško bi lipilo umitne obrve, i to je državnik, u njegovin rukama je sudbina naprednog svita, taj će mene i sve nas branit od Alahu akbara šta maše sa mačeton i vozi kamijon, ili ona Francuska žrtva pedofilije, koja ima nerazjašnjene osječaje prema mami pa je oženija babu.

Ne znan šta ću s onon Melon, sad je pravo vrime za revoluciju, pola vištica nema na blogu, a ona ko zna di manta.

Nema ni blog njuza okitija je blog ka gej paradu i sad je uteka, provokator obični, mislija je zametnit kavgu, i onda se pravit blesav, a ko zna šta je učinija Annaboni, mislin ono nije triba, umisto da je meti na naslovnicu on jon briše postove, podmuklo u neko doba noći.

Iden sad tražit Melu ako opet i ovu revoluciju sjebe morat ćemo od početka, meni se čini da ona sve ove monade izvodi samo da bi se dokopala pancete, poslat ću je kod Bičvice na tečaj, oću i gotovo.




Post je objavljen 11.06.2018. u 21:26 sati.