Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Chanson l' amour

Baš nan je danas lip blog, pari da smo na gej paradi.

Drugarica Annaboni je popizdila opet nešto na druga Blognjuza, ima bit zato šta san mu ja draži od nje, ona teško podnosi kad je bilo komen, bilo ko draži od nje, ona bi svima tila bit najdraža, pa je nerviraju svi oni koji su nekome draži i oni kojima su draži.

Ona meni nikako ne more oprostit to šta san ja umisto njenog liblinga izabran za najboljeg pisnika bloghaerića, ka šta mi ona Julka ne more oprostit jer sad reka da je nešto krivo procijenila, jer ona naravno ne more krivo procijenit, pa zato ne priča sa mnom i oće me izbacit s liste sa njenih sedam blogova.

I onda kad sve to vidi Rodca Mela ona odma ide radit revoluciju, pa manita Bože sačuvaj, srića šta voli puno spavat pa se onda drugi dan dok se ona probudi revolucija oladi, inače bi najebali skroz.

Neke blogerice su pisale o tome kako neki mrzu pedere, i da je to strašno, ja mislin da je strašno da bilo ko bilo koga mrzi, bilo koja mržnja je neprihvatljiva, samo pederi imaju najbolju propagandu pa se o mržnji prema njima najviše priča, nekako je najviše in, bit protiv mržnje prema pederima.
Recimo Davor Bernardić je bija u gej paradu, jer ga smeta da neko mrzi pedere, a u isto vrime kod Davora Bernardića u partiji je Nenad Neša Stazić koji mrzi Hrvate, koji bi pobio sve hrvate koji ne misle da je neovisna Hrvatska jedna velika pogreška.

Obziron da bi Neša Stazić recimo oduzima život brojnim Hrvatima, Davor Bernardić je triba ić i u hod za život, ili tamo na oni Bleiburg, kako bi poručijo da nije u redu mrzit Hrvate, jer eto ni oni nisu krivi šta su Hrvati, ka šta pederi nisu krivi šta su pederi.

Ima dosta taki ka Neša Stazić i ode kod nas na blogu koji misle da su osjećaji prema Hrvatskoj nešto nastrano šta se triba makar prisilno liječit.

Zato je vrlo važna edukacija kako bi idioti svih zemalja shvatili kao se ljubav ne more i ne triba ličit, a da se ljubav prema krepanim zlotvorima i propalim tvorevinama zove nekrofilija, i da spada u poremećaje psihološke prirode.

Edukacija nema alternativu, samo totalni idioti relativiziraju znanstvene činjenice, kao na primjer da je Hajduk najveći klub na svitu i šire, i da bi tribalo organizirat paradu po Zagrebu, kako bi mi navijači Hajduka mogli svjedočit svoju ljubav izvan svoja četri zida, a da nas neko ne ubije.


Uzbuđenje prid koncert naše Sarah be je sve veće, publika nestrpljivo čeka da in Sarah be piva o lipnju i o kolovozu, o malinama opranim hladnom izvorskom vodom, rijekama koje se ulijevaju u neka daleka mora.

Molimo vas da u komentare upišete jedan od hashtagova

#sarahbejenajbolja

Ili

#hajdukživivječno


Kao podršku našoj dragoj Sarahbe ili nama hajdukovcima.

Recimo ne mržnji, recimo ne pederima koji šahovnicu zovu ustaškom.







Post je objavljen 11.06.2018. u 11:03 sati.