Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Mišljenje

Morete li vi zamislit kako bi izgleda svit kad bi njime upravljali šupci koji svoje mišljenje brane na način da blokiraju i brišu one koji drugačije misle, oni bi odma sutra otvorili Goli otok.

Ti bijednici imaju onaj fašistički psihološki profil, koji bi ljudima prvo oduzeli slobodu govora, pa tjelesnu slobodu, a onda bi nas oslobađali i od života.

Ovako u redovnim okolnostima, to su iskompleksirani šupci koji se boje svoje sjene, ali su u biti izuzetno opasni, jer se iz njihovih redova u izvanrednim okolnostima regrutiraju najveći zločinci.

Znate taj tip, bljedunjavi cvikeraši koji su frustrirani činjenicom da čak i njihove vlastite žene imaju kudikamo veća muda od njih, kastrirani bijesni primjerci šupaka, besposlci zarobljeni u muškom tijelu.

Bila je gej parada u Zagrebu, šetali su po gradu, i niko in nije smeta, nisu se našli idioti koji se ne slažu s njihovim stavovima pa sili na prugu, ka šta su se nedavno kad je bila jedna druga parada našli idioti koji su sili na tačnice i smetali paradi da ide di oće.

To šta nije bilo idiota je jako pohvalno, iako neki zli jezici kažu da su idioti ovaj put bili u paradi.

Bili su i izbori u partiji koja je urnebesnija od gej parade, u Zagrebu imaju pet ipo iljada članova, glasat ih je moglo pola jer samo pola plaća članarinu, a od tih je samo iljadu sedansto glasalo, dakle najjača organizacija partije je spala na iljadu sedansto glasača, jebate pa moja prijateljica Sarah be koja će imat zapaženi koncert u Gorici ima više fejspuk prijatelja.

Kandidati su bili neki šta ga je oni ridikul Bero instalira, moš mislit kakav je kad ga je Bero instalira, Maras, Kolarićka i neki šta mu nije svanilo.

Bit će i drugi krug, natječu se Berin Mandžurijski kandidat, i mjera za glupost Maras, što znači da se nazire svjetlo na kraju tunela, jer sasvim je svejedno oće li pobijedit Berin pulen ili onaj gnom Maras, partija ide u tri pičke materine.

Sad još samo da ono anemično govno rasturi ono drugo komunističko leglo, i boli me kurac, može slijedeći premijer bit Hamed Bangoura, Nazif Memedi, Simona Gotovac, ili Mladen Burnać, samo da nije trula komunjara ili njen okot.

Odma da se razumimo ovo je samo moje mišljenje za koje smo se dogovorili da ćemo ga slobodno iznosit, a ako se neko pripozna među šupcima, jebiga šta ja da radim :)

Post je objavljen 10.06.2018. u 21:19 sati.