Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Mili naš Blognjuzu

Obziron da neprijatelj nikad ne spava bome neću ni ja :)))

Nadam se da si vidio šta se ovde događa, kako se okolo mešetari i ucjenjuje nevine blogere kako bi se zadobila njihova naklonost za konačni obračun s nama koji smo na strani Sile.

Signifikantan je trenutak kad se sprema napad, kad nema kolege Eura da nas ohrabri i da nam snage uz pomoć svoje kolekcije sisa, a ko bi se blognjuže moga držat zajedno ako neš ti, ja i Euro koji smo od strane političara i uredništva plaćeni da izazivamo sablazan po blogu.

Srića samo šta iman dovoljnu količinu stalaka za lakat, pa neću ni ja ni niko od nas dobit upalu lakta ka baba Jelica ili upalu mozga ka neke blogerice, kad smo već kod toga ja bi uključija u naš tim i Elycu, ona ima potvrdu da nema mozga pa more bit korisna.

Ja ću učinit koliko mogu da obranim blog od ovih sa sedam blogova, i od ovi šta se reinkarniraju ka one svićice šta je ova sa sedan blogova imala, ni ne utrnu se iza sujicida,eto ih nazad, još tupani mislu da to mogu sakrit, jebate kad će shvatit da mi administratori sve vidimo.

Dalila je tila ostrić kosu ali nije, pa je još čupava, a miss Bičvica ona šta se oće udat, je slikala neke tičurine pa je zamalo mene uvalila sa one dvi nesriće Domenicon i El dijablon, jebate ako su oni golubi ja san pavun, a ako su oni galebi ja san kondor.

Ovi šta tražu smisao još ništa nisu našli, ja mislin da bi to tribalo imat neko latinsko ime, i zato bi tribalo da Tigi poškropi blog blagoslovljenom vodom da vidimo kome će Pina ić na usta i glava mu se vrtit ka da je manit.

Gledaj metit reklamu za koncert od Sarah be, na naslovnicu, inače ću je ja reklamirat svaki dan, i počet ću pisat pisme.

Eto toliko sa iden navit sat svake dvi ure, neće mene niko micat s liste.


Post je objavljen 09.06.2018. u 23:54 sati.