Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

hobi

evo čitan u komentarima od ankete kako ne postoje glupe ankete nego samo glupi odgovori na postavljeno pitanje što je apsplutno točno. jer kako neko ko nema neki hobi more i dat neki suvisli odgovor kad nezna šta je to hobi uopće, a hobija ima razni vrsta. eto neki ljudi vole stalno minjat podlogu svog bloga, nikad neznaš jesi potrefija na pravi blog, drže te dezorijentiranog, meni je to glupo al prihvaćam da je to jedna pametna kamuflaža. onda opet ima oni šta oče sve posrat ka galebovi u letu i tako ostvarit slobodu pisane riječi. neko bi reka da su to gluposti jer ionako to niko ne shvaća ozbiljno, osim možda oni šta minjaju podlogu bloga. onda opet ima oni šta vole uveseljavat ljude dok je drugima to glupo jer ne razume duhovnu snagu humora. pa onda ima oni šta vole slikavat ka i oni šta vole putovat. nji taj njihov hobi uveseljava dok je drugima glupo jer je zadnji posjet nekoj stranoj zemlji bija izlet u trst po rebatinke ili učinit veliku spizu u soviće, i da ne nabrajam dalje

meni je recimo hobi, osim ić u perlice na janjetinu, tražit besmisao u onome što netko smatra smislenim, ka npr. kakvog smisla ima da neki znanstvenik petnajst godina istražuje manevarske sposobnosti vinske mušice kad svaki alkoholičar zna da se ta vinska mušica svaki put izvuće kad je oče speštat, meni je to glupo. e ali je oti znanstvenik sebi na taj način, iz hobija, osigura posal za petnajst godina. kad istraži manevarske sposobnosti onda će preč na istraživanje mozga koji svim tim sposobnostima upravlja. jel da da je to besmisleno? jel tako da je? e, ali tom znanstveniku nije, jer je sebi u dva 'projekta', kako to inače vole kazati, a troke pelješki most, osigura posal do penzije, uostalom zašto se i školova deset godina ako sebi svojom pameću ne može osigurat posal do penzije? znači moglo bi se reč da su oni koji to ne razume glupi. drugi šta su pametniji odma će zaključit kako je oti znanstvenik 'uhljeb' a da niti ne poznaju hrvatski pravopis, jer da ga poznaju nikako za čovika koji svojim mukotrpnim znanstvenim radom zarađuje kruh ne bi rekli da je 'uhljeb' nego 'ukruh'.

i tako ima oti hobija bezbroj šta čovika vesele ka šta je i spajanje radnih dana sa neradnima. svakako da je glupo pitat 'jel i vi to činite?' jer samo glup čovik to ne čini, osim ako nije nekakvi ukruh zaposlen ne radeči ništa a to radi po cijeli dan.

Post je objavljen 09.06.2018. u 11:54 sati.