Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Najdraži blognjuzu

Siguran san da ćeš u svojon neizmjernoj mudrosti, ispravno sagledat recentne događaje i s indignacijon odbacit neosnovane tvrdnje nekih blogerica koje su ništa drugo nego utjelovljenje netolerancije, i svakojakog drugog bluda.

Kako bi se inače mogla shvatit potreba da se nevine blogere uporno miče s liste ili iz prozorčića za Top blogere.

Kao što je Sebastijan Kurz potira šezdeset imama i zatvorio sedam džamija, tako bi i ti poštovani blognjuz triba zatvorit sedam blogova i ako je moguće protjerat onog popa šta je piva četničke pisme, pa je ona suradnica tajnih službi, kodnoga imena Gisela, zabranila rad televiziji čiji je novinar popa koji je piva četničke pisme nazva četnikom.

Bilo bi dobro i da se zeru povede računa o ovin nekontroliranin reinkarnacijama, jer ovi šta uskrsavaju svaki po ure, će dovest u pitanje bilo kakvo traženje smisla, pa će nam se ovi tražitelji smisla morat konačno pozabavit vlastitim kompleksima manje vrijednosti, šta bi rezultiralo brojnim samoubojstvima.

Inače podržavam inicijativu moje drage prijateljice Sarah be, koja će imat nastup u fronti u Gorici, i na francuskom pivat svoje pisme, da se mora adekvatan prostor dat pisnicima,

Zato sve pisnike triba odjebat na Cool listu, jer vako samo pomažu onima s lošim namjerama, čijih sedam blogova bi tribalo zatvorit da mene maknu s liste, mislin svejedno je jel te pisnike niko ne čita na mojoj listi, ili onoj drugoj, pa te lipo molin da ih primistiš, da ih više ne vidin.

Vas blogere koji čitate najbolji blog na bloghaeru, lipo molin da iskreno podržite moju dragu prijateljicu Sarah be, u njenom nastupu, ona je tako mila i draga i udala bi se ako more.

Je da na ovin pisničkim susretima svi muški pare ka da tražu smisao ali nikad se ne zna nekad grom i u koprive udari, možda neki normalan muški koji ne traži smisao pod prisilon dođe na pisničko večer pa ga neodoljiva Sarah be opčini ka oni fakir šta ipnotizira kobru.

Zašto sve blogerice ne mogu bit ka Sarah be, a ne kao neke.

Post je objavljen 09.06.2018. u 11:02 sati.