Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Stupovi društvaBivši učenik, po mojoj nepouzdanoj procjeni negdje tridesetogodišnjak, dolazi svaku sezonu s novim autom u Hrvatsku, već dvije sezone je ista djevojka i naravno pas, mlađi od mog Jina, ali one opake pasmine. Prošle godine sam mu pomogao da noću nađe veterinara, jer uz svu tu lovu postoje situacije kad su milijunaši bespomoćni. Prošle godine je imao izvanredno lijep BMW, kočili su kad su naletili na nas dvoje šetača, prekrasan auto otvorena krova. Ove godine je tu s audijem, kritizirao sam ga, onaj je bio ljepši, a ovdje je audi totalno out, svako političko govno ga vozi. Kaže učenik, je bio lijep, al znaju i ta govna neke stvari, recimo s onim bi me bilo sram pojaviti se na kongresu hotelijera, sad je u toj branši, otac mu se probijao na početku s pizzerijama, kaže BMW ima užasne auspuhe, katastrofa, al nebitno, iduće godine je kako idu stvari na redu merdžo. Rekoh jbga, meni onaj ipak najljepši,svaki Hercegovac iz Njemačke dolazi u Mečki. Da, veli, al ja pucam samo na najbolje, rekoh, tu klasu navodno ima i naš bivši bloger.
Inače dečko je uvijek bio simpatičan, dobro je govorio njemački,gramatika malo štekala, veli on meni na kraju, ma zaključite mi četiri, nasmijao sam se, najbolje sad da ti odlučuješ što ću ja zaključiti. Sjećam ga se dok razgovaram s jednim drugim vlasnikom mercedesa, koji na pogrešan način traži uslugu, i to uslugu koja mu ne pripada, Vi očito ne razumijete što ja govorim, a ne razumijem, ne razumijem, što se tu može, do viđenja.
p.s.
Maloprije je konačno pljusnulo nakon izuzetno teškog dana. Netko je u komentarima spomenuo blogericu Vitae, sreo sam je jučer na sastanku i snimio :D

Post je objavljen 08.06.2018. u 16:08 sati.