Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Poštovani Blognjuzu

Poštovani Blognjuzu

Ako nisi sam primjetija da te ja upozorin, blogerica Julka koja se još predstavlja i ka Patak, a koja ima 7, slovima sedam blogova koji jon služu da bi mene micala sa liste, opet se otela kontroli.

Ovin puten bi problematizira po prvi put te liste, i predložija bi da se postovi na kojiman niko ne ostavi komentar po ure automatski miču s liste, to bi rezultiralo sutin da bi svi imali višlje blogova pa bi sami sebi pisali komentare.

Mene bi to masu zabavljalo da ljudi sami sebi pišu komentare, a i njima bi koristilo, to bi bila vježba protiv alchajmera smišljat komentare a ne ispast debil.

Ovom prihodom bi zamjerio blognjuzu šta nije opservira pojavu prvog istospolnog para, na bloghaeru, kojim smo se približili zajednici progresivnih bloghaerova, sad je jedan od tih istospolnih blogera uradio suicid, a drugi se od tuge ne javlja.
Kad smo već kod tih listi mislim da bi bilo najbolje da ja iman posebnu listu koja bi se mogla zvat Posebna lista i da san uvik na naslovnici, i još bi kad se otvori bloghaer tribala bit ona traka di se miču slova na kojon bi pisali komentari na mom blogu i micali se, ka ono na televizoru di iđu brejking njuz.

Eto toliko da se zna šta pojedine blogerice radu i nešto skromni prijedloga koje bi bilo dobro da razmotriš da te ne bi neko pita di si bijo dviiljadeosamneste.

Kad smo već kod toga tribalo bi i onu listu sa kategorijan osvježit, pa Obziron da se niko ne bavi rukotvorinan moremo imat rubriku suicidi, a umisto kategorije Teen kojih ode isto nema osim na pedofilskom blogu mogli bi imat rubriku uskrsnuća.

To bi masu poboljšalo preglednost bloga, i baš mi je ža šta nismo imali ode ceremoniju sklapanja istospolnog partnerstva ona dva blogera, mogla in je najpozitivnija blogerica koja bi bila izabrana u duhu tolerancije bit obadvojici djeveruša, neko od pisnika in je moga napisat zavjete, a mogli smo imat i performans uskrsnuća pa in je netom uskrsla blogerica mogla otpivat Sitnije cile sitnije.

In šoma mislin da je nužno da uredništvo osluškuje bilo blogera, i to na način da svaki tjedan biramo i budalu tjedna, koja bi se onda gola do pasa slušala sa onin stetoskopom i ko bude ima najbolje bilo blogera možda, ali samo možda postane bloger tjedna, do tada ćemo mi koji smo od politike plaćeni da radimo nered i remetimo izvođenje kozaračkog kola po blogu marljivo radit svoj posao, dok naše besmrtne duše ne nestanu u dimu ćevapa, i zvuke karaoka.




Post je objavljen 08.06.2018. u 14:05 sati.