Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Trošenje života



Post je trebao jutros nastati i biti otprilike paralela na vježbanje života, pokojnog Darka Gašparovića, naime na jednom šumskom susretu nas starijih, u prvi plan je izbila davna polemika Igora Mandića i gore navedenog, dok su se obojica tek brusili za daljne životne uloge. Gašparović je onda mogao biti stoput u pravu, i ak ćemo pravo bio je, kog će vraga radnici u narodnom kazalištu, no za narod je on bio štreber, a Mandić borac protiv elitizma.
Htio sam pisati o trošenju života, nemilosrdnom i samoinicijativnom, nas koji nemamo visoke ciljeve u životu, ravnodušni smo,ali dopuštamo da nas se iznenadi. Tako je mene danas novinarka hatevea iznenadila pozivom za razgovor o temi, za koji nisam imao ni pojma da se nametnula, predsjedniku sindikata se upalilo grlo i dotična je odabrala mene, tema je nasilje u javnim službama, improvizirao sam ni ne znajući stav sindikata koji je sazvao presicu. Nemam pojma kak jme ispalo, možda bude u informativnim emisijama.
Inače bliži se kraj ove školske i očekuje me neizvjesna sljedeća godina. Nitko nema ovdje sluha za starije na ovim prostorima, al to sam shvatio i dok još nisam bio u toj kategoriji. Valja se boriti, jbga nemamo šansi, kad su i nezaposleni i totalni luzeri za vladajuće, ovi ih tješe da im može biti još i gore, a da ne može drukčije sjete se oni, koji pamte ministra financija, tobož radničke stranke, za njihove vladavine.
p.s.
Ak negdje vidite prilog samnom, svejedno bih rado pogledao link.




Post je objavljen 07.06.2018. u 15:49 sati.