Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kintsukoroi

Marketing

The Book Club

Gore od samoće, samo je strah od nje.

Zaključila sam to jučer, ponovno gledajuć jedan tipičan ženski film, samo u američkoj, svemogućoj i hepiendovskoj verziji.
Klub zadovoljnih žena ( meni bi se više sviđalo zadovoljenih) Jeanne i ja otišle smo pogledati nakon hladne limunade u Botaničaru i raspredanja o tome, di su hrabri, zdravi muškarci, koji bi više od jednom, koji su proradili svoje traume ( strog otac, posesivna mama, ogorčena žena). I zaključka, opet i opet, kako čekamo princa i kakvog takvog konja, i da nemremo leć tek tako s nekim, iz sporta, lijeganja radi, i kako smo emotivne jebiga, kako sam ja u stanju rastuliti se zbog ciklame čije listove mi ždere gusjenica, jednako ko i zbog tipa koji nakon super razgovora i intime, nestane u vidu magle, šmugne ko miš.
U filmu stara i provjerena glumačka ekipa ( imate guglija) samo neki zbog godina ili estetskih operacija, izmijenjeni do neprepoznatljivosti.
Četiri frendice odmalena. Različite sudbine.
Miriši na klasik, da, no sve se promijeni nakon kaj Jane Fonda ( Viviane) donese u njihov mali književni klub onih 50 nijansi sive. A jebemti!!
Dobila sam za osmi mart tu knjigu od jednog bivšeg, krenula čitat i zaključila da goreg šunda svijet još nije vidio. Plus psihički poremećaji i sado mazo frustracije američki i financijski i umno neopterečenih ljudi.
Eh..a ja seks zbilja volim.
Potom sam čak i film pogledala, sve dajuć priliku. Nemrem bit baš tolko različita od milijardu ljudi kojima je ta priča promijenila život. O da, mogu..mogu!! Zamislila sam si od filma da je parodija, pa sam ga lakše podnijela.

Ovo pišem u busu i direkt u editor prek mobitela. Pa sorkac na greškicama.
Ove naše junakinje nakon dotične knjige skroz popizde. Ok, imaju dvajst godina više i samo se jedna među njima seksa redovito ( Jane Fonda, 37 godište danas, film treba pogledati da bi se uvidjelo kako se wau može izgledat u tim godinama), al opet...puritanska Amerika.
Neš ti klitoris i trljanje o šlic. Al bič, lisice i te spike..kak bi ja njemu rado odvalila zidarsku!

Film je zabavan, ima dobrih fora, a ono kaj je u njemu simpa je misao da nema predaje.
Bilo je u gledalištu žena svih dobi i jedan dečko s curom.
Treba se skockavat nemilosrdno, ne uzgajat šlaufove na trbuhu, redovito izbijeljivat gebis, zdravo se hranit, smijat se puno s grimasama protiv bora, zaljubljivat se često, al seksat se još češće, bez biča i lisica po mogućnosti.
Širit krugove poznanstava..i stalno učiti, učiti, učiti...
Evo mene kod Lisinskog..
No, ote si pogledat film!




Post je objavljen 07.06.2018. u 07:50 sati.