Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POZIVAM SVE HRVATE I HRVATICE NA KOMEMORACIJU 08.06.2018., U 18,00 SATI U ŠUMU LUG U TROJSTVENI MARKOVAC - BJELOVAR.





Dođite u Bjelovarsko-bilogorsku županiju, i ove godine na organizirani pohod i na komemoraciju poratnim žrtvama iz Drugog svjetskog rata u šumi Lug u Trojstvenom Markovcu - Bjelovar.

To je još jedan zločin u nizu koji su počinili tkz.osloboditelji; partizani - komunisti "posijavši smrt" nad Hrvatskim narodom. Ovim putem pozivam sve vas obitelji, i žrtve i simpatizere, kao i sve žitelje naše Županije, i posebno sve Bjelovarčane, te ljude iz cijele Hrvatske, da svojim prisustvom u petak, 08.06.2018. godine u 18,00 sati odaju počast i poklone se nevino ubijenim žrtvama.

Žrtve u šumi Lug poubijao je partizanski major OZN-e Josip Manolić - Joža, koji je još živ i ntko ga ne sudi za njegove ratne zločine. Branko Stojković je potpisivao i peticiju da se počne suditi Manoliću, te smo išli i prosvjedovati pred njegovu kuću na Tuškancu u Zagrebu.

Zločinac, Josip Manolić je ubio moga ujaka Antu Pezera, i htio ubiti moju majku Drinu Pezer - Stojković, koja je odležala 6 mjeci logora u Velikoj Pisanici, moji su doseljenici iz Hercegovine (BiH), i doselili su za vrijeme NDH 1941. godine. Ratni zločinac Josip Manolić, puno je nanesao zla sa krvnicima partizanima mojoj obitelji....

Ujaka Antu Pezera su svazanog na leđima sa žicom bez suđenj zaklali s noževima partiznski koljači, sa još desetak ustaša, koje isto su ubili i bacili u rupu izmasakrirane zajedno sa mojim ujakom. Dok se ne riješimo bivših partizana i komunista i onih koji ih podržvaju u Hrvatskoj ne može biti bolje. Josip Broz Tito je bio najveći Balkanski ratni zločinac, i još danas su na vlasti njegovi drugovi
.


-----------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.06. 2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4322.




Post je objavljen 05.06.2018. u 15:17 sati.