Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Škola za život




Eto treća sreća :)


Jel znate vi da Hrvatska predsjeda Vjećem Europe, nemate pojma ko i obično, znate li što je uopće Vijeće Europe, ni to ne znate, jebate ništa ne znate :)

Daklen Vijeće Europe je nevažna organizacija koja nema veze s Europskom unijom, i uglavnom se bavi pizdarijama, kao što je Istanbulska konvencija.

Jel sad jasnije zašto je Anemični skojevac na silu ratificira konvenciju, nije moga preuzet predsjedanje nevažnom organizacijom a da prethodno ne ratificira pizdariju kojom se nevažna institucija bavi.

Meni je urnebesna argumentacija naših političara, Čovik se nerijetko zapita, jebate je li to moguće, tako je glavni argument zagovaratelja te Istanbulske pizdarije, da se nakon ratifikacije nije ništa dogodilo, ka ono glavni cilj je bio da se ništa ne dogodi.

Za to vrime muškarci i žene se ubijaja ka sritni, mislin da je rezultat 7:3 za muške ili tako nešto.

Važno je da se nije ništa dogodilo, uvik je najvažnije kad nešto ratificiraš da se ništa ne dogodi, ne Triba izazivat sudbinu, pa makar simbolički otvorit jednu sigurnu sobu, ne mora kuću dosta je soba, za zlostavljane žene, pokrenit neki program osvještavanja, borit se da dica u školi uče da je puno važnije da se žene ne ubijaju, nego da se bilo ko ima pravo jebat u guzicu, učinit bilo šta da bi ispalo da mislimo ozbiljno, da nismo Istanbulsku pizdariju ratificirali samo da Anemičnom skojevcu ne bi bilo neugodno preuzet presjedanje nevažnom organizacijom, a da nije ratificira tu pizdariju.

Znate li kako se zove osoba koja se zalaže za otkazivanje Vatikanskih ugovora, a istovremeno tvrdi da je referendum o otkazivanju Istanbulske pizdarije protuustavan, jer se međunarodni ugovori ne mogu tako otkazivat.

Iako ni najčešći vaš odgovor bio budala, pa onda idiot, pa kreten, odat ću vam tajnu ta osoba se zove hrvatski ljevičar.

Najveći hrvatski ljevičar Anemični skojevac, koji hrabro radi na organizaciji rijunijona svih bivših članova saveza komunista i njihovog okota, u veliku kovaliciju, će uz asistenciju sestrinskog esdepeja, u maniri masovnog ubojice kojem su se zakleli da s njegovog puta ne skreću, zabranit održavanje referenduma,uz asistenciju Ustavnog suda i tako poništit i ono malo demokratskog pomaka koji smo ostvarili.

Da je ovo sadašnje rukovodstvo esdepeja sa drugom Nešom na lijevom beku, a dizačem tegova na desnom beku, bilo na mjestu Ivice Račana, višestranački izbori nikad ne bi bili raspisani, niti bi da je Anemični skojevac bio na mjestu Franje Tuđmana, bio raspisan referendum o neovisnosti, i mi bi još uvijek sretno živili u velikoj Srbiji.

Ona dvojica uza sve mane koje se s pravom mogu pripisat i jednome i drugome, bili političari, za razliku od ovih žena u peemesu zarobljenih u muškom tijelu koje vrište, koji su sitni kokošari a ne političari, jebene Marije Antoanette koje laprdaju o Kolačima.

I na kraju stara kineska poslovica kaže

Ko ne vidi Bljesak gledat će Oluju

Post je objavljen 05.06.2018. u 09:42 sati.