Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Revolucija odjeće i rublja

Eto dragi slušatelji Radio Revolucije i blogeri Bloga.hr ispričavan se šta prija vrimena tj. prija vašeg godišnjeg, danas točno u 00:01 moran reć da je revolucija iznenada buknula. Rafali se čuju sa sviju strana, paljba je toliko jaka da se ne čuje moj susid kad pušta vodu u WC-u.

U slučaju da se nekontrolirano rasprostre po ciloj lipoj našoj, najprija uzmite u naramak sve šta van triba za prvu pomoć. Ženske neka obavezno ponesu ono šta in najbolje stoji: suknje, vešte, aljine, šminku, štikle i torbice. Muški dimežanu, lulu, duvan i bokun slanine. To će bi dosta za prvi ratni okršaj.

Neprijatelj se pritvara da je umoran, a u stvari je čio i zdrav. „Drugovi i drugarice“ koji su se preobukli i preimenovali u ŠZV (Šutnja zlata vrijedi) proglašeni su glupima, izdajicama i pekmezama. Triba i što prija spasit od klevete.

Za boj san priredila sve najlipje aljine da se mogu nosit sovizin i sotizin jezicima i tračevima. Naglasak dajen aljinama jerbo one meni nekako ističu stas i glas. Glas je važan faktor ove antipametne revolucije. Ko ne zna brzo govorit ne zna se ni branit, a kamoli napadat.

Radio Revolucija poziva sve blogerice i blogere da povišaju po blogu sve svoje najbolje rublje za borbu, neka neprijatelj vidi sučizin mi raspolažemo i neka zna da se nećemo pridat do zadnji gaća i čarapa.

Ako van nije jasno šta se događa, koja je revolucija i zašto, nemojte se puno primišljat. Ustanite da branite čast blogera koji ne komentiraju komentare komentara, koji ne sudjeluju u svađi kojoj nima kraja ni konca te koji se u ovon kratkon životu ne žele tuć i karat zbog razlike u mišljenju, a još manje zbog nečiji tuđi grija.

Neka paljba počne.aljina za borbu prsa o prsaaljina za špijunažualjina za rafalnu paljbualjina za dugi maršaljina za mirovne pregovoremaskirna aljinaaljina za proglašenje mira


Da ne bi neko krivo svatija, ne prodajen aljine, već dižen revoluciju.

Post je objavljen 02.06.2018. u 23:45 sati.