Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

1.7.2018…

1.7.2018…
Stavih post u humor, nema rubrika novi zakoni u svetu.
Datum kao datum, običan, pomisliće neko.
E, nije…
Tog dana stupa na snagu zakon, za sada samo u Švedskoj, da su sexualni odnosi dozvoljeni samo uz potpis i to overen ni manje ni više, nego kod advokata.
Zakon o saglasnosti: da bi došlo do sexualnog odnosa mora postojati saglasnost, morala je i ranije, ali nije moralo biti overeno I mahati sa tim papirom partneru pod nosem. Sve pod nadzorom države. Zna se oduvek da država svoje stanovnike zaj..b…ali sad je to I zakonski regulisano.
Biće slučajeva svakakvih.
-Ja se namučila da izvadim papir, načekala se na redovima, a ti ne možeš, pa bum tras po partneru. Nezgodno, može da se okrene na nasilje u porodici.
Nema više gugutanje u parku, pa pićence u kafiću, cigareta je već davno zabranjena, poljubac dva, i gde ćemo, kod tebe ili mene, na kavu. Svi su znali šta ta kava znači. Cap ca rap i pređe se na stvar.
Bilo nekad sad se pripoveda.
Ne može više ta “kavica“ bez potpisa. U protivnom smatra se za silovanje, a zna se šta silovatelju sledi. Kako država kontroliše te „kavice“, biće svašta.
Neće to skoro na Balkan stići, teše nas voditelji TV programa.
Kako se varaju. To će pre biti kod nas, nego zaživi u Švedskoj.
Kad samo pomislim na one silne advokate koji će se boriti za taj zakon, pa takse na te potvrde, porez državi… Ma doći će to do osmog meseca garant, diskusije na najvišem buđetskom nivou.


Sastanu se političari država u regionu, pa se značajno gledaju, rukuju, pusica pusica i jedva čekaju da se pohvale. Narod kod mene pije „kavicu“ svaki dan. Onaj drugi smeška se zadovoljno, i njegovi piju „kavicu“ i ujutro i navečer.
Sex cveta na sve strane uz potvrdu, naravno, kontroliranu od države zaštitnice.
Samo me nešto brine.
Potpišeš tu potvrdu, overiš kod advokata, možda će moći i u sudu ako bude veća potražnja i miran si. Nezgodan nam narod, voli promene i sad nađe drugog, trećeg partnera i sa svima potpiše, overi… već uhodan zna što treba, ići će brzo.
Gde čuvati tu administraciju??
Kod kuće može je naći zakoniti partner i obrao si bostan u proleće. Na poslu, nezgodno, ispašće da se hvališ, ako ima dosta potvrda. Još gore, žališ, ako ih nema dovoljno, a što da plaćaš za sex koga nemaš.
Neće više moći neki muškić reći imao sam ih preko 1000, 2… ili ne brojim ja to, ko bi znao. Niti će ženskica moći govoriti, ti si mi drugi, prvi je umro ili je bio neki silovatelj.
Papiri su tu…
Nema više laži, nema prevare…


Post je objavljen 02.06.2018. u 08:44 sati.