Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Neodoljivo, za muškarce

Neki dan sam se raspisala na temu šta je ženama neodoljivo na muškarcima, naletila na dubokouman članak. E al u nastavku je stavilo i šta je muškarcima neodoljivo na ženama; pa šta ću, moram završit kad sam već načela temu. Brzo će bit gotovo, ima samo dvadeset stavki.

1. lijepo tijelo ( jel se možda neko čudi? ako se i čudi, odma prestat sa čuđenjem, pa to je jasno ko tablica množenja. jok, najprivlačnije im je kad žena kuva ajvar pa je sva zaflekana od paprika i gareža od špareta. moš mislit. )
2. dekolte ( eto. sad je stvar još jasnija. treba imat i dekolte, i još imat šta stavit u dekolte. koja nema, gurajte stare novine il hulahopke, šta ja znam šta bolje izgleda u dekolteu nagurano. samo se ne skidat, ni za ime Božje. )
3. smisao za humor ( e ovo već more komforno. šta će mu žena koja stalno blebeće o neplaćenim računima i svojim divnim rukotvorinama i pameti i ko zna čemu sve ne. bolje da se smije ko lud na brašno. )
4. veliki osmijeh ( e ovo može bit i problem. vi s malim ustima razvlačite ih kak god znate da osmijeh bude ko u Julije Roberts. kako ćete - ne znam; kontaktirajte autora članka, na upit ću proslijedit link. )
5. prihvaćanje njihova humora ( i ovo može bit problem, posebno ak je dosadan ko proljev i ak se jedino on smije svojim britkim pošalicama. uostalom, ak ne ide - ne ide. ko se još može na silu smijat, i to dok vas smrt ne rastavi. )
6. hulahopke i halteri ( ovo je urnebesno. da mi je vidjet ko još može stavit haltere na hulahopke, mila moja majko. dobro, brzo žena pisala pa se sjebala u koracima, mislila je valjda reć čarape i halteri. znači, sve one koje nose grilonke ko ja veći dio godine osuđene su na propast. )
7. slatki smiješak ( sad se već pitam koji je smisao ovog članka, da me napravi ludom?! pa reklo je veliki osmijeh, sad oće i slatki smiješak.. jel to znači da se treba ubit kolačima prije smijanja il šta? )
8. lijep miris ( to je ko nešto čudno? pa davno su prošla vremena kad nije bilo parfema na biranje. sad kupiš šta ti srce poželi. ako neće parfem, e pa nek miriši sapun. il šta već se može još mirisat. )
9. sposobnost da se smiju na svoj račun ( ide. mislim, većina to bolje radi na tuđi, al treba znat i svoju kožu prodat, po mogućnosti skupo ak se već mora prodavat. )
10. pouzdanost ( pa naravno da se mora moć oslonit na vas, šta vam je. neg na koga će, na sebe valjda? opće je poznato da su žene jake da same sebe prepadnu jakošću i svačimnečim. )
11. kratke suknje ( e sad mi se već malo možda vrti i u glavi. šeta me ko malog majmuna od robe do osmijeha preko osobnosti. pa kak da uopće nešt normalno i napišem kad me sastavlja sa svih strana? šta je reklo, suknje...ma nosite ih, nek lepršaju.)
12. čizme iznad koljena ( ajde fala Bogu pa se nastavlja s robom. obavezno ih kupit i nosit, vidite da je to mast hev. ne vidim svrhu, al ko me pita. )
13. izgled djevojke iz susjedstva ( ajme, šta je meni ovo trebalo...kak da znate kakva mu je bila djevojka iz susjedstva ? i kolko mu se sviđala? i jel nosila te glupe čizme prek koljena? sami problemi. )
14. vrckavost ( e o ovom se može napisat ruski klasik, al nemam volje brate, satrlo me sve ovo dosad. da vrckavost...kak to najbolje demonstrirat a da ne ispadne prenaglo il prenapasno il šta već ima u muškim glavama ? )
15. duge noge ( jasno ko dan. vi s kratkim nogama odma zaboravite točku petnajst. )
16. optimističnost ( s tim ćete ga dotuć. da ga i grom pogodi recite mu - ajme divnog dana danas, jel nije prekrasno ? divno mi izgledaš. i odma pada ko pokošen. )
17. osobina dobre slušateljice ( kako ne. dok ima ekspoze nariktajte ga da ne vidi kak vi ustvari cijelo vrijeme gledate Istambulsku nevjestu il šta već. povremeno samo izustit - da dragi. to je zapravo njihova taktika. )
18. intelektualni razgovor ( pisofkejk. do dana ga sastavit sa Krležom i Hawkingom i smislom života u besmislu postojanja. otići će brzinom svjetlosti. )
19. očaravajući pogled ( i to je jednostavno. vježbat pred špiglom dok ne spadnete s nogu. ak pita šta je za ručak, očaravajuće ga pogledajte dramatik lukom. i sve riješeno. )
20. dobro baratanje novcem ( odma zaboravite i točku dvadeset, ima ih devetnajst. )

Neću više uopće otvarat ovakve članke. Satraše do daske.


Post je objavljen 02.06.2018. u 05:35 sati.