Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Što reći, koju poruku poslati

Ako mislite da je ispad retuširanog četnika Neše koji kao i neke naše kolege Blogeri glumi kobajagi levičara, nešto najgore što se jučer dogodilo, niste u pravu.

Sad se vi pitate što je to da može zasjenit četnika Nešu, koji kao da je čitao post našeg kolege blogera, istaknutog intelektualca, napisatelja više književnih djela koji kaže da je to što su partizani pobili desetke tisuća ljudi jedino logično rješenje, što je gorljivo podržala naša LGBT blogerica u pauzi za vrijeme pisanja doktorata.

Veći zlikovac od četnika Neše je Blognjuz

Da elaboriramo

Kolegica Julka je napisala uvijek aktualan post o blogosuicidima i novoj olimpijskoj disciplini 4x400 puta odlazim sa bloga, tri puta je spomenula riječ blog, tri puta riječ komentari, i ništa.

Samovoljom Blognjuza koji se ne prvi put na ovaj način obračunava s nevinim blogericama, jer je prekjučer na fotoblog metio umisto tortice od Julke, neki korov koji je uslikala ona skojevka Elyca koja se skompala s Annaboni, i taj korov nazvala kupusom s očitom namjerom da uvridi Kupusa.

Dakle Blognjuže, dokle tako, dokle taj despotizam i terorizam, da je Julka skojevka i njen post bi bio na naslovnici, ali ne ti se toliko bojiš istine da njene postove i slike skrivaš od oka javnosti.

Šta triba nevina blogerica Napravit da bi došla na naslovnicu, igrat Žikino kolo, nadimit se ćevapima, kako te nije sram.

Šta bi rekla moja frendica Lion Queen koja i kad je nema uzburkava strasti, prekršio si članak 4. ustava i rezoluciju vijeća Europe o zabrani četničkih simbola po blogu :))

Svi vi koji imate nešto za reći Blognjuzu, ili bilo kome, ili možda prodajete maslinovo ulje, ili rabljenu poni biciklu možete se odrazit u komentarima.

Post je objavljen 29.05.2018. u 13:00 sati.