Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

Kaj ce biti Predsjednicin recept za spas brojcanosti hrvatske nacije?

sad kad je Predsjednica javno najavila set mjera za spas nacije u odumiranju (25000 rodjenih Hrvata manje svake godine... ima li kakva apdejtana brojka?) mislim da smo spaseni. za sada. jer o tim mjerama (jos) nitko ne zna nista. kaze da cemo sve uskoro znati.

obzirom da u iseljavanju vidi jedno od razloga zbog kojeg bi Hrvati mogli izumrijeti za par sto godina, vrijedilo bi se podsjetiti Predsjednicu da je te koji su napustili svoju Domovinu u potrazi za boljim zivotom, prije koju godinu ili dvije bila nazvala "defetisitima", te poentirala da Hrvatska moze i bez njih.
to dakle znaci da se Predsjednicin set mjera odnosi na "domace" RH pucanstvo.

kao jedan od "defetista", domorodacke sestre Hrvatice i braco Hrvati (ne znam da li Predsjednica ima u vidu SVE radne ljude i gradjane RH...), znam da su vodili ljubav sa nasim glavama 25+ godina.
iako mi je sada lako tudjim qurtzem po koprivi mlatiti, neka mi bude dopusteno, nemojte se i dalje prepustiti ocaju zbog opce bezperspektivnsoti, beznadja, demagogije vlastodrzaca, pa i indiferentnosti cijeloga drustva da se nekaj konacno napravi.

zbog svega toga gornjeg blaga prispodobivoga hrvatskoj stvarnosti, Predsjednica bi vas zapravo htjela zatraziti nekaj kaj nemre bez da to upakira u sareni celofan.
a znajte da vam i ja to od srca zelim...

dakle - jebite se!

jebite se sto vise mozete, jer vrag je, eto, odnio salu.
te, pritom, bez Markickinih proizvoda i "silaska sa vlaka prije nego udje u stanicu", kak je to prije 20-ak godina bio zgodno ilustrirao legendarni don Anto Bakovic.

vjerojatno ce se tu naci i "piskicu-kakicu" mjera, no suma sumarum sve ce se svesti na gornju banalnost.
e sad, stavljati stvari na papir i racunati koliko danas zapravo kosta biti roditelj u RH bi bilo bezdusno. o tome cete razmisljati nakon "ulaska u stanicu".


Post je objavljen 29.05.2018. u 11:47 sati.